Wendy D. - Renovatie plat dak

Dakrenovatie plat dak boven een keuken.

Waarom er voorheen geen degelijke isolatie gebruikt is, hebben we het raden naar.

Maar ook een plat dakje boven de keuken dient van isolatie voorzien te worden die voldoet aan de 2020 norm.

Voor dit project hebben we twee mannen van ons geweldig team ingezet en is uitgevoerd in amper vijf dagen. Doordat het water was ingedrongen moest het dak, na het verwijderen van de oude roofing, ook eerst gedroogd worden. We waren bewust van dit probleem waardoor we dit konden opleveren binnen de gestelde deadline.

Alle materialen waren eenvoudig aan te voeren langs de oprit naast het huis en was daarnaast ook langs alle kanten goed bereikbaar. Waardoor het ideaal was om stellingen en ladderliften te plaatsen aan dit 4 meter hoog en 24 m² plat dak.

De Roozenburg Dakwerken aanpak:

  • Verwijderen van oude roofing en isolatie omdat hier veel vocht onder zat
  • Plaatsen van een nieuw dampscherm
  • Plaatsen van isolatie met 12cm dikte van het merk Recticel
  • Dak dichten met 2 lagen hoogwaardige roofing van het merk Icopal
  • Dakranden afwerken met aluminium profielen in RAL-kleur
  • Muurtje opmetselen tbv het nieuwe schuifraam

Waarom Roozenburg Dakwerken?

Bij ons komt u niet voor verassingen te staan omdat wij ons motto 'On Time. On Budget' altijd aanhouden. Onze mensen zijn gespecialiseerde vakmensen die uit het juiste hout zijn gesneden en die tevredenheid van de klant voorop stellen. Dankzij hun gedrevenheid beschouwen ze elk project als een nieuwe uitdaging. Wij komen daarom graag en vrijblijvend langs zodat u dat zelf kunt vaststellen.

Neem gerust contact op met Roozenburg Dakwerken voor meer informatie over dakramen, dakrenovatie, dakkapellen of gevelrenovatie. Of vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Ook kunt u bij Roozenburg Dakwerken een terugbelverzoek boeken.

No items found.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.