Dakrenovaties

Waarom je dak renoveren?

1

Veiligheid en bescherming

Een dakrenovatie zorgt ervoor dat je dak waterdicht blijft, voorkomt lekkages en waterschade aan je interieur en vermindert het risico op instortingen.

2

Energie-efficiëntie

Een dakrenovatie, waar we steeds met moderne isolatiematerialen gaan werken, helpt de energie-efficiëntie van je huis te verbeteren.

3

Verhoog de waarde van je huis

Een nieuw dak zorgt voor een frisse uitstraling en kan bij verkoop van je huis snel potentiële kopers aantrekken.

Dakrenovatie

schuine daken

De renovatie van een schuin dak omvat vaak het vervangen van beschadigde of verouderde dakbedekking, het herstellen van eventuele structurele problemen en het verbeteren van de isolatie om de energie-efficiëntie te verhogen.

Dakrenovatie

Platte daken

Heb je een plat dak (roofing of epdm) en merk je dat deze dringend aan een dakrenovatie toe is? Deze daken hebben natuurlijk een lage helling en vereisen een speciale aanpak om waterafvoer te regelen en lekkages te voorkomen. 

Types dakrenovatie

Bij Roozenburg verzorgen we 2 soorten dakrenovaties: platte daken en schuine daken. Het verschil tussen de twee types zit hem in de aanpak die nodig is bij de dakrenovatie.

Of het nu gaat om een plat of schuin dak, een dakrenovatie is een essentiële stap om de functionaliteit van je dak te behouden, de levensduur van je huis te verlengen en te zorgen voor bescherming tegen de elementen. Door te investeren in een dakrenovatie investeer je in de toekomst van je huis. Het beschermt niet alleen je eigendom tegen de elementen, maar het biedt ook gemoedsrust en comfort voor jou en je gezin. Met de juiste materialen, professioneel vakmanschap en regelmatig onderhoud kan een dakrenovatie je huis transformeren en ervoor zorgen dat het nog vele jaren meegaat.

Waarom dakrenovatie door Roozenburg?

Een dak renoveren is meer dan alleen een project om je huis meer waarde te geven. Het gaat over de bescherming en veiligheid van je gezin. Bij Roozenburg Dakwerken staan we daarom ook voor vertrouwen, persoonlijk advies en kwaliteit. Zo ben je zeker dat de renovatie van je dak door ervaren dakwerkers gedaan wordt. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Roozenburg Dakwerken website asset

Directe en duidelijke communicatie

Een dakrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want directe en duidelijke communicatie zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Kom je in aanmerking voor een premie voor je dakrenovatie? Ons team geeft je alle nodige informatie over de dakrenovatie en voorziet steeds persoonlijk advies op maat.

Voor onze klant in Herentals hebben wij een volledige dakrenovatie volbracht in slechts 6 dagen en met sterke verbeterpunten.

Dakrenovatie - Herentals

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in dakrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Krijg ik een premie voor een dakrenovatie?

Natuurlijk is het ook interessant of je huis in aanmerking komt voor een premie van de dakrenovatie. Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van deze informatie. Vraag dus zeker advies aan onze ervaren dakwerkers.

Is je woning ouder dan 15 jaar? Dan kan je alvast in aanmerking komen voor een premie van een dakrenovatie. Hierbij is het belangrijk dat het gebouw niet gesloopt en volledig herbouwd wordt. Om van de premie van een dakrenovatie te genieten, zijn er nog meer voorwaarden waar je woning aan moet voldoen. Wij bekijken deze graag samen met jou!

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Veel gestelde vragen

Een dakrenovatie roept ongetwijfeld enkele vragen bij je op. Wij hebben alvast enkele veelgestelde vragen voor je beantwoord.

Geen antwoord op jouw vraag gevonden? Neem contact en we laten zo snel mogelijk iets weten!

Hoe lang duurt een dakrenovatie gemiddeld?

De duur van een dakrenovatie kan variëren afhankelijk van de omvang van het project, het type dak en de weersomstandigheden. Contacteer ons gerust voor een gerichte inschatting van je renovatieproject!

Moet ik mijn huis verlaten tijdens de renovatie?

Nee, onze dakwerkers richten de omgeving zo in dat je veilig thuis kan blijven wonen en in en uit je huis kan gaan gedurende het project. We houden je huis ook waterdicht.

Zijn er vergunningen nodig voor een dakrenovatie?

Dit kan variëren afhankelijk van uw locatie en de aard van de renovatie. In sommige gevallen zijn vergunningen vereist voor grote renovaties of veranderingen aan het dak, terwijl kleinere reparaties mogelijk geen vergunning nodig hebben. Wij kunnen jou bij Roozenburg zeker het juiste advies geven over de nodige vergunningen.

Hoe kan ik bepalen of mijn dak moet worden gerenoveerd of vervangen?

Om dit correct te beoordelen, is het aangeraden om een professionele inspectie te laten uitvoeren door een ervaren dakwerker om de conditie van uw dak te evalueren. Over het algemeen kan een dak worden gerenoveerd als de schade beperkt is tot een specifiek gebied en de structuur van het dak over het algemeen solide is. Als het dak echter ernstig beschadigd is of verouderd is, kan het nodig zijn om het volledig te vervangen.

Wat zeggen onze klanten?

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.