Dakramen

Waarom dakramen in je woning

1

Maximaliseer lichtinval

Dakramen zorgen natuurlijk voor meer lichtinval in je woning.

2

Ventilatie en lucht

Onze dakramen zorgen niet alleen voor voldoende lichtinval, ze dienen ook als een goede ventilatiebron in huis.

3

Duurzaam en energiebesparend

Strategisch geplaatste dakramen zorgen ook voor een natuurlijke warmtebron van je woning.

Maximaliseer lichtinval

Of je nu een zolder wilt omtoveren tot een lichte, ruime slaapkamer of de woonkamer wilt voorzien van een natuurlijke gloed, Roozenburg Dakwerken plaatst dakramen op maat, waaronder een platdakraam en Velux dakvensters. Hierdoor wordt lichtinval op een unieke manier gemaximaliseerd, waardoor je woning transformeert tot een heldere en uitnodigende leefomgeving.

Ventilatie en lucht

Dakramen bieden niet alleen een overvloed aan natuurlijk licht, maar ze dienen ook als effectieve ventilatiebronnen. Door strategisch geplaatste dakramen kan je een frisse luchtstroom creëren in je huis, waardoor ongewenste geuren verdwijnen en de luchtkwaliteit verbetert. Het openen van dakramen tijdens warme dagen zorgt bovendien voor natuurlijke koeling, wat bijdraagt aan een aangename en gezonde leefomgeving.

Duurzaam en energiebesparend

Duurzaamheid is niet alleen een trend, maar een verantwoordelijkheid die we allemaal delen. Dakramen van Roozenburg Dakwerken zijn stijlvol en functioneel, maar ook energiebesparend. De juiste positionering van dakramen maximaliseert de opname van zonlicht, waardoor je minder afhankelijk wordt van kunstmatige verlichting en dus energie bespaart. Daarnaast dragen hoogwaardige materialen en isolatie bij aan een verbeterde energie-efficiëntie, waardoor je niet alleen geniet van een lichtere leefomgeving, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Gecertificeerd plaatser van Velux dakvenster

Roozenburg Dakwerken is jouw betrouwbare partner als het gaat om vakkundig dakramen plaatsen, waaronder platdakramen en dakvensters, zoals bijvoorbeeld het bekende Velux dakvenster. Onze vakmensen zijn opgeleid door de fabrikant van Velux ramen, waardoor we een correcte plaatsing en stralend resultaat kunnen verzekeren! Wij bekijken samen met jou wat past bij je woning en geven advies over het formaat en de gewenste lichtinval. Met een daglichtstudie zoeken wij de beste optie voor de ruimte en overlopen we de mogelijkheden voor automatisch of manueel openen.

Soorten dakramen

Verbeteringen en Extra's op maat

Of je nu je bestaande dakramen een upgrade wilt geven of nieuwe dakramen wilt laten plaatsen, Roozenburg Dakwerken biedt deskundig advies over daglichtstudies en afwerkingsmogelijkheden. Met onze Velux-collectie heb je toegang tot een uitgebreid assortiment dakramen met diverse openingsmogelijkheden, van basisopties zoals tuimelvensters tot geavanceerde Velux daglichtsystemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een prijsindicatie.

Verbeteringen en Extra's op maat

Wij bieden een scala aan afwerkingen en materialen, zowel voor de binnen- als de buitenzijde van je dakramen. Voor de binnenzijde heb je de keuze tussen grenenhout of een kunststoflaag. Wat betreft de buitenzijde zijn er diverse opties, waaronder (gekleurd) aluminium, koper of zink.

Voor de bediening van de dakramen heb je ook verschillende mogelijkheden. Kies tussen handmatige bediening of ga voor het gemak van automatische bediening, die zowel op netstroom als zonne-energie kan werken.

Waarom dakramen van Roozenburg?

Bij Roozenburg Dakwerken zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige dakramen die voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten. Of je nu op zoek bent naar meer lichtinval, ventilatie of duurzaamheid, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw woning. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om de voordelen van dakramen te ervaren.

Roozenburg Dakwerken website asset

In 1 dag geplaatst

Een dakraam kan in één dag geplaatst worden, zodat je meteen bent voorzien van meer lichtinval in je ruimte. Contacteer ons voor meer advies over het plaatsen van je nieuwe dakramen.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Elk dakraam begint met een analyse van jouw wensen en verwachtingen. Ons team luistert naar jouw behoeften en biedt oplossingen op maat die aansluiten bij jouw budget.

"2 Veluxramen laten vervangen. Persoonlijk aanspreekpunt voor uitgebreid advies en informatie, bijkomende vragen, afspraken rond plaatsing,... Werken zijn zeer goed uitgevoerd en bij vertrek is de werf tot in de puntjes proper achtergelaten."

Hld VdB

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in het plaatsen van dakramen. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties van dakramen

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.