Uw dak, ons meesterwerk

In de wereld van dakrenovaties, waar vragen en bezorgdheden inherent zijn aan elk project, staat Roozenburg als een baken van vertrouwen en kwaliteit. Voor ons is elk dak een testament van onze toewijding, en elk project een belofte van uitzonderlijke vakmanschap.

"De bouw" heeft helaas een slechte reputatie. Al heel mijn leven hoor ik de verhalen van teleurgestelde mensen die, na hun project, vaak gefrustreerd achterblijven. En waarschijnlijk heb jij iets gemeen met de meeste van al deze renoveerders: ook jij bent géén expert in dakrenovaties. En dat roept cruciale vragen op: Wie controleert de kwaliteit van jouw dakrenovatie?

In een nieuwbouwproject is dit altijd een architect, maar wie vervult deze belangrijke rol bij jouw renovatie? Je hebt wellicht zelf niet de expertise om te beoordelen of elk detail met de nodige zorg is uitgevoerd. En wie beschermt je tegen verborgen gebreken of onvoorziene kosten? Bij Roozenburg nemen wij deze zorgen uit je handen. We zijn niet alleen jouw dakdekkers; wij zijn jouw kwaliteitsbewakers, je ogen en oren op het dak. Waarom zou je genoegen nemen met minder dan een professioneel team dat zich inzet voor jouw volledige gemoedsrust?

En precies daarom is dit onze belofte aan jou en aan al onze klanten:

Roozenburg Dakwerken website asset

Transparantie en duidelijkheid: Bij Roozenburg is open en heldere communicatie de sleutel. Vanaf de offerte tot de afwerking word je nauw betrokken bij elke stap. We zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent over alle aspecten van het project, inclusief de voortgang en eventuele uitdagingen. Alles wordt in begrijpelijke taal uitgelegd, zodat je precies weet wat te verwachten, zowel qua werkzaamheden als qua kosten. Geen verrassingen, alleen duidelijkheid en eerlijkheid, dat is onze belofte aan jou.

Roozenburg Dakwerken website asset

Kwaliteitscontrole: Net zoals een architect waakt over de kwaliteit in grote bouwprojecten, waakt Roozenburg over de kwaliteit van jouw dakrenovatie. Met een toegewijd team dat onze projecten nauwkeurig controleert, garanderen we dat elke dakrenovatie voldoet aan de hoogste standaarden.

Roozenburg Dakwerken website asset

Klantgerichte aanpak: Bij Roozenburg sta jij centraal in elke fase van het project. Dit betekent directe communicatielijnen met ons team, gezamenlijke oplevering van het project, en een tevredenheidsgarantie waarbij de eindfactuur pas wordt verstuurd wanneer jij volledig tevreden bent. Onze toewijding aan jouw wensen en zorgen garandeert dat je de regie behoudt en verzekerd bent van een dienstverlening die jouw verwachtingen overtreft.

Roozenburg Dakwerken website asset

Vakmanschap en aandacht voor detail: Onze vakmensen zijn niet alleen hoog opgeleid, maar ook ware perfectionisten. Zij begrijpen dat ware kwaliteit schuilt in de details, en zetten zich in om elke klus tot in de perfectie te voltooien.

Bij Roozenburg, beloven we niet alleen topkwaliteit dakrenovaties, maar ook een zorgeloze ervaring waar je, ook jaren later, met een gerust hart op terug kunt kijken. Jouw dak is meer dan een deel van je huis; het is de bescherming van je gezin, jullie herinneringen en toekomst.

Vertrouw op Roozenburg om jouw project met de grootste zorg en professionaliteit aan te gaan.

Ontmoet ons team

Doron
Zaakvoerder & technisch adviseur
Koen
Technisch adviseur
Jeroen
Operationeel manager
Uyen
Office Manager
Alex
Trainer daktechnieken

Over Roozenburg

Doron is de oprichter en zaakvoerder van Roozenburg dakwerken. De stiel leerde hij van zijn vader, die meer dan 40 jaar als dakdekker heeft gewerkt. 

Toen de complexiteit omtrent isolatiewaarden, vergunningen en premies, en de behoefte aan professionele communicatie toenam, ging Doron in eerste instantie zijn vader een handje helpen. Met een achtergrond in projectleiding en marketing bracht Doron een frisse wind in het bedrijf van zijn vader. Daar ontdekte hij zijn passie voor het vak, en al snel besloot hij om Roozenburg Dakwerken op te richten. 

Al 13 jaar streeft Roozenburg Dakwerken naar kwaliteit en eerlijke communicatie. Van het eerste gesprek tot de laatste dakpan, bieden wij een volledige service om onze klanten een zorgeloze ervaring te geven.

Onze diensten

Roozenburg Dakwerken is een Kempisch bedrijf met een hart voor de zaak. Onze kennis en ervaring zijn vanuit thuis aan ons meegegeven.

We staan bekend als een transparante en betrouwbare dakdekker omdat we altijd de hoogste kwaliteit bieden tegen een eerlijke prijs. ​Wij hebben prachtige projecten gerealiseerd in heel Vlaanderen.

Bekijk projecten

Niet de goedkoopste, maar zelden de duurste. Het moet gewoon 100% in orde zijn.

Kiezen voor Roozenburg is kiezen voor eerlijk advies tegen een eerlijke prijs, een partner die betrokken is bij jouw project. Onze toewijding gaat verder dan louter de plaatsing van je dak.

Roozenburg Dakwerken website asset

Samen zoeken wij naar een oplossing met de hoogste kwaliteit, binnen jouw budget. Onze prijs-kwaliteitverhouding schreeuwen wij van de daken.

Roozenburg Dakwerken website asset

Geen extra stap is overbodig, geen moeite is ons te veel. Alleen het beste resultaat is goed genoeg.

Roozenburg Dakwerken website asset

Bij Roozenburg bouwen wij niet alleen aan daken, maar ook aan vertrouwde samenwerkingen. Jouw tevredenheid is de meetlat voor ons succes!

Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken aan een vergadertafel in hun kantoor in Rijkevorsel

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.