Roozenburg Dakwerken sponsort Rijkevorsel leeft!

België leeft en omdat het vaak de kleinere kernen zijn die het meeste bruisen, sponsort Roozenburg Dakwerken lokale sportieve en culturele evenementen via de vzw Rijkevorsel Leeft.

Eerste keer na Corona

Rijkevorsel wint

Dankzij vrijwilligers

Fan van lokale evenementen

Al 27 jaar een succes

Mooi contact moment

Doe ook mee in 2023

Het voltallige Roozenburg team

Dit jaar staan er verschillende evenementen op het programma met als einddoel een aantal verenigingen in Rijkevorsel te ondersteunen.

Omdat wij Rijkevorsel Leeft een geweldig initiatief vinden is het maar vanzelfsprekend dat we deze organisatie uit onze thuisstad een warm hart toebedelen.

Rijkevorsel Leeft werd in 1995 opgericht door een groep vrienden die iets gezelligs en sportiefs wilden organiseren. Anno 2022 is het evenement uitgegroeid tot een jaarlijks festival dat gedurende de hele tweede helft van het jaar duurt. Zo is er op 1 juli een stratenloop ook voor de kleintjes en een karamellenloop en zijn er wielerkoersen voor volwassenen in zowel juli als augustus. In september is er aandacht voor oldtimers terwijl een gezellige kaartavond in november de winter moet inluiden.

Eerste keer na Corona

Het evenement dit jaar is de eerste keer sinds Corona. De laatste keer van Rijkevorsel Leeft was in 2019. Iedereen kijkt er daarom reikhalzend naar uit om elkaar weer te zien en van de ouderwets gezellige sfeer van dit evenement te genieten.

Rijkevorsel wint

De opbrengsten komen geheel ten goede van lokale projecten. Daarvoor werken ze nauw samen met de Trappisten van Westmalle met wie ze samen een groot geldbedrag aan een goed doel schenken. Welk project dat is, is iets waar elke deelnemer over kan meebeslissen. Ieder initiatiefnemer kan namelijk zijn kandidatuur indienen.

Dankzij vrijwilligers

Wanneer u vermoedt dat het dak dat u wilt aanpakken, om een asbestdak gaat, dan zijn Wat het evenement zo uniek maakt is dat het door een vriendengroep wordt georganiseerd en dat het bij de uitvoering de steun krijgt van vele vrijwilligers. Het is hartverwarmend om te zien hoe zeer de gemeenschap meeleeft. Juist omdat dat zo uniek is, maar bovenal om de leden van het organiserend comité in het zonnetje te zetten, stellen wij hen graag aan u voor.

Op de foto van links naar rechts:

Luc Seeuws · Raf Vorsselmans · Hans Jansen · Herman Vervoort · Jack Jacobs · Kurt Dockx · Dirk Sysmans · Dries Van Riel · Karel Van Gestel · Leo Van Herck (intussen erelid) · Dirk Holemans · Kris Mees · Luc de Backer · Joeri Holemans · Thomas Benders

Niet op de foto:

Dries Kustermans · Tony Van Riel · Maxim Roelen · Tom Meesters

Mannen: grote klasse!
Namens Rijkevorsel: ontzettend bedankt!

Fan van lokale evenementen

Voor ons betekenen dit soort evenementen heel veel omdat ze de plaatselijke maatschappij samenbrengen. Als familiebedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede onderlinge band is. Daarnaast zijn wij zelf en veel van onze medewerkers de afgelopen 27 jaar met het evenement opgegroeid. Het ligt daarom voor de hand dat we nu graag op een andere, meer productieve manier, willen teruggeven. Roozenburg Dakwerken sponsort Rijkevorsel Leeft daarom om er zeker van te zijn dat het evenement ook volgend jaar terugkeert.

Al 27 jaar een succes

De eerste editie van Rijkevorsel Leeft werd gehouden in 1995. Toen kwamen wij net van school en deden we zelf aan verschillende jeugdevenementen mee. Als ondernemer valt het tegenwoordig niet altijd mee om overal aan deel te nemen. De verantwoordelijk van het bedrijf hangt nu eenmaal zwaar over de schouders. Toch heeft Rijkevorsel Leeft ons de afgelopen jaren jaarlijks weer weten los te weken. Daarom kijken wij ook dit jaar weer naar het evenement uit.

Mooi contact moment

Roozenburg Dakwerken sponsort Rijkevorsel Leeft ook omdat de diverse evenementen ook mooie contactmomenten zijn om iedereen weer eens te zien. Met zo’n 12.000 inwoners is Rijkevorsel relatief klein. Maar het is nog altijd groot genoeg dat het tijd vergt om iedereen te zien.

Doe ook mee in 2023

Roozenburg Dakwerken sponsort Rijkevorsel Leeft maar er is nog voldoende plek voor betrokkenheid van andere ondernemers. In totaal zijn er 7 sponsorpakketten waarvoor de bedragen variëren van slechts 50 euro tot 1200 euro voor het grootste pakket.

Dit moet vrijwel elke ondernemer wel lukken. Roozenburg Dakwerken roept u daarom op om dit prachtige initiatief te ondersteunen en daarmee ook de goede doelen die zij steunen.

Roozenburg Dakwerken sponsort Rijkevorsel Leeft omdat het belangrijk is dat we niet vergeten dat we ook als bedrijf een onderdeel van de maatschappij zijn.

Het voltallige Roozenburg team

Roozenburg Dakwerken zal dit jaar op alle andere evenementen nadrukkelijk aanwezig zijn. En tijdens de kermiskoers op 27 augustus komen we supporteren met alle 17 medewerkers van ons bedrijf.

TOT DAN!
Voor Roozenburg Dakwerken staat voorop dat wij zowel een goed dak als een tevreden klant willen opleveren. Wij kijken dus verder dan de kwaliteit van het gekozen materiaal en de afwerking.

Wij staan garant voor een duurzame oplossing op de lange termijn.

Geef dakproblemen geen kans


Voorkomen is beter dan genezen. Door het tijdig voorkomen van dakproblemen bent u op alle omstandigheden voorbereid. Bovendien bespaart u zichzelf dure reparatiekosten. Wilt u meer weten over het onderhoud van uw dak?

De experts van Roozenburg Dakwerken staan altijd klaar en zijn graag bereid om u vrijblijvend te informeren. Dak werkzaamheden kunnen kostbaar en ingrijpend zijn. Door binnenkort het gesprek aan te gaan kunt u hier zich op voorbereiden.

Ook kunt u bij Roozenburg Dakwerken een terugbelverzoek boeken.
No items found.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.