Roofing dak leggen & kosten: Roozenburg, specialist in plat dak renovatie

Een dak boven uw hoofd is essentieel. Bij platte daken is roofing een van de meest gebruikte en voordelige dakbedekkingsmaterialen. Bent u benieuwd naar de kosten, toepassingen of het onderhoud van een roofing dak? Lees dan snel verder!

1. Kosten voor het leggen van een roofing dak

De gemiddelde kosten voor het leggen van een roofing dak vallen over het algemeen mee. Houd rekening met een prijs per vierkante meter, die kan variëren afhankelijk van de dakgrootte, benodigde isolatie en eventuele afwerking.

Tip: Overweegt u dakisolatie? Combineer dit dan met het plaatsen van uw nieuwe roofing dak. Zo bespaart u op de arbeidskosten.

2. Mijn plat dak bedekken met roofing

Roofing of bitumen is een uitstekende keuze voor platte daken. Het materiaal is waterdicht, heeft een scherpe prijs en gaat bij goed onderhoud jarenlang mee. Uiteraard heeft elk materiaal voor- en nadelen. Zo is de levensduur van roofing korter dan bijvoorbeeld EPDM, en is de brandveiligheid wat lager.

Twijfelt u over de geschiktheid van roofing voor uw dak? Neem dan gerust contact op met Roozenburg Dakwerken. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw plat dak.

3. Vervangen van roofing dakbedekking

Net als alle materialen slijt roofing na verloop van tijd. Scheurtjes, blazen of mosgroei kunnen tekenen zijn van een verouderd dak. In dat geval is het zaak om uw roofing dakbedekking te (laten) vervangen.

Weet u niet zeker of reparatie of volledige vervanging nodig is? Onze dakwerkers inspecteren uw dak graag en adviseren u over de meest voordelige oplossing.

4. Lekkage aan roofing dak herstellen

Een lekkage aan uw dak is natuurlijk ontzettend vervelend. Meerdere factoren, zoals ouderdom of beschadigingen, kunnen hiervoor zorgen. Soms kunt u de bron van de lekkage zelf opsporen. Heeft u echter geen ervaring met dakwerken, dan schakelt u best zo snel mogelijk een ervaren dakwerker in.

Roozenburg Dakwerken staat voor u klaar! Wij lokaliseren de lekkage vakkundig en herstellen deze snel en efficiënt. Zo bent u zo spoedig mogelijk weer verzekerd van een waterdicht dak.

5. Onderhoudsvriendelijk roofing dak leggen

Met goed onderhoud kunt u de levensduur van uw roofing dak aanzienlijk verlengen. Regelmatige inspectie en het tijdig verwijderen van vuil en bladeren zijn cruciaal.

Wist u dat dakbegroeiing uw roofing dak extra kan beschermen? Sedumdakbegroeiing zorgt voor natuurlijke isolatie en reguleert de waterafvoer.

Heeft u vragen over het onderhouden van uw roofing dak? Ook hiervoor kunt u terecht bij Roozenburg Dakwerken. Wij helpen u graag uw dak in topconditie te houden.


Heeft u vragen over
plat dak renovatie of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met Roozenburg Dakwerken. Wij helpen u graag verder met deskundig advies en een offerte op maat van uw wensen en budget.

No items found.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.