Premie dakrenovatie: Tot 50% besparen met Roozenburg Dakwerken!

Is je dak aan de beurt? Maak gebruik van de premies en bespaar tot 50%!


Ken je dat gevoel? Lekkende dakgoot tijdens de zoveelste regenbui? Of torenhoge stookkosten door een slecht geïsoleerd dak? Laat me je wat vertellen: dat hoeft echt niet! Met de Vlaamse premies voor dakrenovaties en gevelrenovaties kan je tot wel de helft van de kosten besparen. En dan kan je eindelijk afscheid nemen van die nare tochtstromen en skyrocketing stookrekeningen.

Welke premies zijn er?

Er zijn verschillende premies beschikbaar, afhankelijk van de werkzaamheden die je uitvoert:

 • Isolatiepremie: 8 euro per vierkante meter, met een maximum van 40% van het factuurbedrag. Zo bespaar je al snel een flinke som!
 • Premie dakrenovatie: Voor een complete renovatie kan je een premie aanvragen tot 5.750 euro. Ideaal om je dak grondig aan te pakken.
 • EPC-labelpremie: Bij een energierenovatie die resulteert in een beter EPC-label, ontvang je een extra premie van Fluvius. Goed voor jou én het milieu!

Hoe vraag je de premies aan?

Geen gedoe met ingewikkelde formulieren of ellenlange wachttijden. De premies voor dakrenovatie vraag je eenvoudig online aan via Mijn VerbouwPremie van de Vlaamse overheid.

Waarom je dak renoveren?

De voordelen van een dakrenovatie gaan verder dan lagere stookkosten. Denk eens aan:

 • Een aangenaam en comfortabel huis: Geen last meer van tochtstromen of oververhitting. Geniet van een constante, gezonde binnentemperatuur.
 • Waardeverhoging van je woning: Een gerenoveerd dak maakt je woning een stuk aantrekkelijker voor potentiële kopers.
 • Een steentje bijdragen aan het milieu: Door je dak te isoleren, bespaar je energie en vermindert je CO2-uitstoot. Goed voor de planeet!

Gratis dakinspectie door Roozenburg Dakwerken!

Benieuwd of jouw dak aan renovatie toe is? Vraag dan nu een gratis telefonisch adviesgesprek aan bij Roozenburg Dakwerken! Onze ervaren dakwerkers bekijken je dak grondig tijdens het vrijblijvende plaatsbezoek en adviseren je over de beste renovatiemogelijkheden. We informeren je ook graag over de premies waar je recht op hebt.

Neem contact op voor een gratis dakinspectie!

Waarom kiezen voor Roozenburg Dakwerken?

 • Jarenlange ervaring: We zijn al decennia lang dé specialist in dakrenovatie in Vlaanderen.
 • Kwaliteit voorop: We werken enkel met de beste materialen en de nieuwste technieken.
 • Transparante offerte: Je ontvangt altijd een vrijblijvende offerte op maat.
 • Omvangrijke garanties: We staan garant voor onze werkzaamheden met uitgebreide garanties.
 • Klantgericht: We hechten veel belang aan een persoonlijke en klantgerichte aanpak.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een gratis dakinspectie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder met de renovatie van je dak!

Roozenburg Dakwerken: Uw partner voor een zorgeloze dakrenovatie!


P.S.
Weet je nog niet zeker of je in aanmerking komt voor de premies? Ook dan helpen we je graag verder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

No items found.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.