Meer ruimte onder je dak dan je denkt.

Meer ruimte onder je dak dan je denkt.

Je hebt gezien hoe onze daken er aan de buitenkant uitzien? Bekijk het nu eens van een ander perspectief: de binnenkant. Ter inspiratie hoe dit er dus langs de binnenkant uitziet wanneer alles is opgekuist en heringericht is.

✅ Hobbykamer

✅ Thuiskantoor

✅ Thuisgym

✅ Slaapkamer

✅ Badkamer

✅ Studio

Of de 🍒 op de 🍰

✅ Man cave / Boudoir

Om jou te inspireren wat je zoal kunt doen onder een hellend dak als je er dakramen of een dakkapel aan toevoegt.

#anderperspectief #inspiratie #hellenddak

Het vergroot niet enkel de beloopbare vierkante meters, het zorgt ook voor extra natuurlijk daglicht en geeft natuurlijk een extra cachet aan je woning. Ongetwijfeld verhoogt het ook de waarde van je pand.

Wat zou jij doen met die extra ruimte onder je hellend dak. Laat het ons gerust weten

#dakkapellen #dakramen #dakvensters #lichtstraat #dakserre

#roozenburgdakwerken #antwerpen #noorderkempen #dakrenovatie #dakwerken

De experts van Roozenburg Dakwerken staan altijd klaar en zijn graag bereid om u vrijblijvend te informeren. Dakwerkzaamheden kunnen kostbaar en ingrijpend zijn. Door binnenkort het gesprek aan te gaan kunt u hier zich op voorbereiden.

Neem gerust contact op met Roozenburg Dakwerken voor meer informatie over dakramen, dakrenovatie, dakkapellen of gevelrenovatie. Of vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Ook kunt u bij Roozenburg Dakwerken een terugbelverzoek boeken.

No items found.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.