Hetty B. - Dakrenovatie Hellend Dak

Mooie landelijke woning en tuinhuis

๐™’๐™š๐™š๐™ง ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ฉ๐™š๐™ซ๐™ง๐™š๐™™๐™š๐™ฃ ๐™๐™ค๐™ค๐™ฏ๐™š๐™ฃ๐™—๐™ช๐™ง๐™œ ๐™ ๐™ก๐™–๐™ฃ๐™ฉ ๐Ÿ‘

Renovatie hellend dak woning en tuinhuis.

Merciekes voor het vertrouwen Hetty en de Bink familie ๐Ÿ™๐Ÿงก

Uiteraard ook een dikke merci aan ons ๐™š๐™ญ๐™˜๐™š๐™ก๐™ก๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐™๐™ค๐™ค๐™ฏ๐™š๐™ฃ๐™—๐™ช๐™ง๐™œ ๐™ฉ๐™š๐™–๐™ข ๐Ÿ‘

Met Hetty was er meteen een klik.

Een intelligente vrouw die staat als een rots om voor haar man te zorgen. Het mooiste aan de job zijn de mensen waarvoor we het doen. Gezellig samen op het terras, met een adembenemend uitzicht over de tuin, een pintje drinken en keuvelen over het leven. En dan moesten we nog gaan samenwerken ๐Ÿ˜ƒ

Hoewel Hetty zรฉker haar mannetje kan staan, is het een vrouw die nagenoeg alles allรฉen moet doen in en rond haar huis.

Je wilt zo'n prachtig mens niet opzadelen met 'gedoe'. Dat dak moet gewoon helemaal en perfect in orde zonder dat ze daar zich iets van moet aantrekken. En dat is exact wat we gedaan hebben. Een vraag hier, een kleine bekommernis daar, misschien een extraatje... allemaal geen probleem. Af en toe een drankje op het zalig terras en de rest gaat vanzelf.

Waarom Roozenburg Dakwerken?

In de referenties die wij van onze klanten ontvangen prijkt vrijwel altijd ons persoonlijk en specialistisch advies bovenal. Wij zetten graag dat ene stapje extra.

Daarom denken wij met u mee en adviseren wij u over subsidies en financiรซle ondersteuningen die de investeringen in dakkapellen betaalbaar houden.

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan omdat wij ons motto โ€˜On time. On budgetโ€™ altijd aanhouden. Onze mensen zijn gespecialiseerde vakmensen die uit het juiste hout zijn gesneden en die de tevredenheid van de klant altijd voorop stellen. Dankzij hun gedrevenheid beschouwen ze elk project als een nieuwe uitdaging. Wij komen daarom graag en vrijblijvend bij u langs zodat u dat zelf kunt vaststellen.

Wil je meer weten over dakrenovaties?

Boek hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze experten.

No items found.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.