Dakkapel | Sint Lenaarts - Brecht

Mooie dakkapel en enorm veel ruimte gewonnen

In Sint Lenaarts heeft ons team een dakkapel geplaatst van meer dan 9 meter met een oversteek. Deze dakkapel werd geplaatst met ingebouwde rolluiken. De voor- en zijkant zijn afgewerkt met Cedral antraciet vezelcementstroken met een houtmotief.

Deze heb je in twee soorten. Stroken die op elkaar klikken en stroken die schuin op elkaar staan. Dit laatste noemt men ook potdeksel.

De antraciet sidings kliks geeft een mooi resultaat in combinatie met de antraciet ramen en kozijnen. Ook de aluminium dakrand is in antraciet zodat alles een mooi eastetisch geheel vormt.

De twee kanten zijn van regenpijpen voorzien om een goede waterafstroming te hebben en wateropbouw te vermijden. De regenpijpen zijn ook in antraciet zodat alles een mooi geheel is.

Hele mooie dakkapel en enorm veel ruimte gewonnen.

Een dakkapel of dakopbouw leent zich uitstekend om van een kleine, donkere zolder een comfortabele thuiswerkplek of logeerkamer te maken. Wanneer de afmetingen binnen de gestelde normen blijven en de draagstructuur van het dak niet wordt aangetast, dan mag u de dakkapel zelf plaatsen. Het is dus belangrijk om samen te werken met een ervaren partner.

Een dakkapel met Roozenburg Dakwerken

Dankzij onze kennis is het vaak mogelijk om de benodigde omgevingsvergunning snel en eenvoudig aan te vragen bij het omgevingsloket. In de meeste gevallen kan dat worden gedaan zonder dat u een architect hoeft in te schakelen.

Procedure met Roozenburg Dakwerken

Roozenburg specialiseert zich in de totale aanpak. Naast het vervaardigen en plaatsen van dakkapellen, verzorgen wij ook:

  • De projectadministratie
  • Het tekenen van bouwplannen
  • Alle overige administratie
  • Het indienen van de aanvraag bij het omgevingsloket
  • De opvolging van de aanvraag
  • ….

Waarom Roozenburg Dakwerken?

In de referenties die wij van onze klanten ontvangen prijkt vrijwel altijd ons persoonlijk en specialistisch advies bovenal. Wij zetten graag dat ene stapje extra.

Daarom denken wij met u mee en adviseren wij u over subsidies en financiële ondersteuningen die de investeringen in dakkapellen betaalbaar houden.

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan omdat wij ons motto ‘On time. On budget’ altijd aanhouden. Onze mensen zijn gespecialiseerde vakmensen die uit het juiste hout zijn gesneden en die de tevredenheid van de klant altijd voorop stellen. Dankzij hun gedrevenheid beschouwen ze elk project als een nieuwe uitdaging. Wij komen daarom graag en vrijblijvend bij u langs zodat u dat zelf kunt vaststellen.

Wil je meer weten over dakkapellen?

Boek hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze experten.

#dakkapellen #dakramen #dakvensters #lichtstraat #dakserre

#roozenburgdakwerken #antwerpen #noorderkempen #dakrenovatie #dakwerken

De experts van Roozenburg Dakwerken staan altijd klaar en zijn graag bereid om u vrijblijvend te informeren. Dakwerkzaamheden kunnen kostbaar en ingrijpend zijn. Door binnenkort het gesprek aan te gaan kunt u hier zich op voorbereiden.

Neem gerust contact op met Roozenburg Dakwerken voor meer informatie over dakramen, dakrenovatie, dakkapellen of gevelrenovatie. Of vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Ook kunt u bij Roozenburg Dakwerken een terugbelverzoek boeken.

Kies een dag en tijdstip dat het beste voor u past en wij bellen u op voor een kort gesprek. We overlopen samen wat uw wensen zijn en hoe wij u kunnen helpen. We voorzien ongeveer 15 minuten voor dit gesprek. Eventueel maken we samen een afspraak voor een thuisbezoek.

No items found.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.