Gevelwerken Zoersel

Uw lokale gevelspecialist in Zoersel

1

Verbeterde isolatie

Door een gevelrenovatie verbeter je je isolatie en verminder je het energieverbruik van je huis.

2

Gevelrenovatie verhoogt je waarde

Naast de thermische efficiëntie die een gevelrenovatie je biedt, verhoogt het ook de waarde van je woning.

3

Netter en moderner

Knap je verouderde gevel op. Een gevelrenovatie zorgt voor een opknapbeurt die je woning meteen een nettere en modernere uitstraling geeft.

Schuin dak isolerenRoozenburg tovert halfopen woning in Zoersel om tot moderne parel.

Een crepi gevel is de perfecte keuze voor uw halfopen woning. Het zorgt voor een strakke, moderne uitstraling, verbetert de isolatie en is verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren om perfect bij uw stijl te passen. Bovendien is crepi een onderhoudsvriendelijk materiaal, wat u op lange termijn geld bespaart.Onlangs hebben we met succes de gevel van een charmante halfopen woning in Zoersel getransformeerd met een eigentijdse crepi gevelbekleding. De keuze viel op een strakke, witte crepi met een fijne structuur, die de woning een moderne en tegelijkertijd gezellige uitstraling geeft. De bewoners zijn meer dan tevreden met het resultaat

Ook uw halfopen woning transformeren met een crepi gevel?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden.

Spuitkurk gevel

Een spuitkurk gevel is de perfecte keuze voor uw halfopen woning die u een natuurlijke en warme uitstraling wil geven. Het verbetert de isolatie, is verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren en structuren en is een duurzame en ecologische keuze. Bovendien is spuitkurk een onderhoudsvriendelijk materiaal,

Roozenburg Dakwerken: Spuitkurk Gevel Experts
Met meer dan 5 jaar ervaring in gevelbekleding is Roozenburg Dakwerken de specialist in spuitkurk gevels voor halfopen woningen. Onze vakkundige ploeg werkt met passie en precisie om uw woning te voorzien van een unieke en duurzame gevelbekleding. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en helpen u bij het kiezen van de perfecte spuitkurk voor uw woning.

‍Onlangs hebben we met succes de gevel van een charmante halfopen woning in Zoersel getransformeerd met een prachtige spuitkurk gevelbekleding. De keuze viel op een warme, beige kleur met een subtiele structuur, die de woning een natuurlijke en karakteristieke uitstraling geeft. De bewoners zijn meer dan tevreden met het resultaat

Roozenburg verbonden met Zoersel

Zoersel staat bekend om haar prachtige groene omgeving, met uitgestrekte bossen, heidelandschappen en landbouwgronden.

Naast de prachtige natuur heeft Zoersel ook een charmante dorpskern met een gemoedelijke sfeer. Op het dorsplein vinden we het Gemeentehuis Zoersel. Een prachtige gebouw uit 1939,

Roozenburg Dakwerken is een ervaren dakspecialist die gespecialiseerd is in de renovatie van hellende en platte daken. Wij werken met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om uw dak weer als nieuw te maken. We bieden ook een gratis dakinspectie aan

Waarom gevelrenovatie door Roozenburg?

Gevelrenovatie is een investering die op meerdere fronten rendeert. Of je nu streeft naar een energiezuiniger huis, de waarde wilt verhogen of gewoon een moderne uitstraling wilt creëren, Roozenburg Dakwerken staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van deze doelen.

Roozenburg Dakwerken website asset

Directe en duidelijke communicatie

Een gevelrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want directe en duidelijke communicatie zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Samen met jou overlopen we de verschillende mogelijkheden voor een gevelrenovatie. Verzamel al je vragen over jouw gevelrenovatie en wij beantwoorden ze graag.

Wij zijn zeer tevreden over de dak- en gevelwerken die door de firma Roozenburg werden uitgevoerd. De inzet en vakkennis van de mensen van Roozenburg heeft voor een mooi resultaat gezorgd.

Gevelrenovatie - Broechem

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in gevelrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.