Gevelrenovaties

Voordelen van een gevelrenovatie

1

Verbeterde isolatie

Door een gevelrenovatie verbeter je je isolatie en verminder je het energieverbruik van je huis.

2

Gevelrenovatie verhoogt je waarde

Naast de thermische efficiëntie die een gevelrenovatie je biedt, verhoogt het ook de waarde van je woning.

3

Netter en moderner

Knap je verouderde gevel op. Een gevelrenovatie zorgt voor een opknapbeurt die je woning meteen een nettere en modernere uitstraling geeft.

Verbeterde isolatie

Een van de belangrijkste voordelen van gevelrenovatie is de verbeterde isolatie die het met zich meebrengt. Oude, beschadigde gevels kunnen leiden tot warmteverlies, wat resulteert in hogere energiekosten. Door een gevelrenovatie en te voorzien van moderne isolatiematerialen, verhoog je de thermische efficiëntie van je huis. Dit draagt niet alleen bij aan een aangenamer binnenklimaat, maar vermindert ook je energieverbruik, wat goed is voor zowel het milieu als je portemonnee.

Een gevelrenovatie verhoogt je waarde

Een goed onderhouden en gemoderniseerde gevel is niet alleen een visuele opknapbeurt voor je huis, maar het heeft ook aanzienlijke voordelen voor de waarde ervan. Potentiële kopers worden aangetrokken door een verzorgde buitenkant, en een gevelrenovatie kan het verschil maken bij de verkoop van je woning. Een investering in het moderniseren van je gevel betaalt zich dus niet alleen uit in een eigentijdse uitstraling, maar kan ook resulteren in een aanzienlijke meerwaarde voor je woning, waardoor het een win-win situatie is voor zowel het heden als de toekomst.

Netter en moderner

Een verouderde gevel kan de uitstraling van je hele huis beïnvloeden. Met voorgevel renovatie en algehele gevelrenovatie geef je je woning niet alleen een esthetische upgrade, maar ook een modernere en nettere uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen om de gevel aan te passen aan je persoonlijke smaak en de architectuur van de omgeving.

Mogelijkheden van gevelrenovaties

Overweeg je jouw gevel te renoveren? Ontdek de talloze mogelijkheden die gevelrenovatie biedt. Van het vernieuwen van de gevelbekleding tot isolatieverbeteringen en esthetische upgrades, gevelrenovatie opent een breed scala aan opties om jouw woning een frisse uitstraling te geven en de prestaties te verbeteren. Vergeet ook niet te informeren naar eventuele gevelrenovatiepremies die beschikbaar zijn. Sommige overheden bieden financiële stimulansen voor renovatieprojecten die gericht zijn op energie-efficiëntie en esthetische verbeteringen, waardoor je kosten kunt besparen terwijl je investeert in de kwaliteit en waarde van je huis. Neem vandaag nog contact op met Roozenburg Dakwerken om de mogelijkheden voor het renoveren van jouw gevel te bespreken en te ontdekken of er premies beschikbaar zijn om je renovatieproject nog aantrekkelijker te maken.

Waarom gevelrenovatie door Roozenburg?

Gevelrenovatie is een investering die op meerdere fronten rendeert. Of je nu streeft naar een energiezuiniger huis, de waarde wilt verhogen of gewoon een moderne uitstraling wilt creëren, Roozenburg Dakwerken staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van deze doelen.

Roozenburg Dakwerken website asset

Directe en duidelijke communicatie

Een gevelrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want directe en duidelijke communicatie zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Samen met jou overlopen we de verschillende mogelijkheden voor een gevelrenovatie. Verzamel al je vragen over jouw gevelrenovatie en wij beantwoorden ze graag.

Wij zijn zeer tevreden over de dak- en gevelwerken die door de firma Roozenburg werden uitgevoerd. De inzet en vakkennis van de mensen van Roozenburg heeft voor een mooi resultaat gezorgd.

Wilfried - Broechem

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in gevelrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties van gevelrenovatie

Gevelrenovatie in Geel

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.