Gevelwerken Wuustwezel

Uw lokale gevelspecialist in Wuustwezel

1

Verbeterde isolatie

Door een gevelrenovatie verbeter je je isolatie en verminder je het energieverbruik van je huis.

2

Gevelrenovatie verhoogt je waarde

Naast de thermische efficiëntie die een gevelrenovatie je biedt, verhoogt het ook de waarde van je woning.

3

Netter en moderner

Knap je verouderde gevel op. Een gevelrenovatie zorgt voor een opknapbeurt die je woning meteen een nettere en modernere uitstraling geeft.

Crepi gevel

Een crepi gevel is een populaire keuze voor gevelbekleding vanwege de vele voordelen die het biedt. Het is niet alleen een mooie en strakke afwerking, maar het zorgt ook voor een betere isolatie van uw woning. Dit resulteert in een lager energieverbruik en besparing op uw energierekening. Crepi is verkrijgbaar in diverse kleuren, structuren en korreldiktes, waardoor u een unieke uitstraling kunt creëren die perfect aansluit bij uw woning. Bovendien is het een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. De sierpleister is weerbestendig en eenvoudig te reinigen. U hoeft het dus niet te schilderen of impregneren, wat u op de lange termijn geld bespaart.

Roozenburg Dakwerken: Crepi Gevel Specialist
Roozenburg Dakwerken is al meer dan 8 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van crepi gevelbekleding. Onze ervaren vakmannen werken met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken, waardoor u verzekerd bent van een perfect resultaat. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en helpen u bij het kiezen van de juiste crepi voor uw woning.

De gevel van een vrijstaande woning in Wuustwezel

Onlangs hebben we met succes een crepi gevelproject uitgevoerd in Wuustwezel. De openstaande gevel van de woning werd door onze vakmannen voorzien van een prachtige crepi gevelbekleding in een natuurlijke beige kleur. De structuur van de crepi geeft de woning een moderne en strakke uitstraling. De bewoners zijn zeer tevreden met het resultaat:

Wuustwezel, waar rust en schoonheid samenkomen, nu nóg meer verfraaid met dit prachtige gevel, gerealiseerd door Roozenburg Dakwerken.

Spuitkurk gevel

Spuitkurk gevelbekleding is een ware blikvanger die steeds meer aan populariteit wint. Deze unieke bekleding, gemaakt van gerecyclede kurkschors, biedt een scala aan voordelen die uw woning transformeren en uw wooncomfort verhogen. Naast de natuurlijke schoonheid en uitstekende isolatiewaarde, is spuitkurk ook nog eens een duurzame en ecologische keuze.

Onlangs hebben we met succes de gevels van een vrijstaande woning in Wuustwezel bekleed met spuitkurk. De warme, natuurlijke uitstraling van de kurk gecombineerd met de moderne structuur creëert een prachtige en unieke look die perfect past bij de stijl van de woning. De eigenaar is meer dan tevreden met het resultaat:

"We zijn enorm blij met onze nieuwe spuitkurk gevel! De woning ziet er nu veel karaktervoller en sfeervol uit. De isolatie is ook stukken beter, waardoor we minder hoeven te stoken en besparen op onze energierekening. We kregen al veel complimenten van de buren, die ook erg enthousiast zijn over de nieuwe gevelbekleding."

Ook uw woning transformeren met spuitkurk gevelbekleding?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden.

Roozenburg verbonden met Wuustwezel

Hallo

Waarom gevelrenovatie door Roozenburg?

Gevelrenovatie is een investering die op meerdere fronten rendeert. Of je nu streeft naar een energiezuiniger huis, de waarde wilt verhogen of gewoon een moderne uitstraling wilt creëren, Roozenburg Dakwerken staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van deze doelen.

Roozenburg Dakwerken website asset

Directe en duidelijke communicatie

Een gevelrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want directe en duidelijke communicatie zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Samen met jou overlopen we de verschillende mogelijkheden voor een gevelrenovatie. Verzamel al je vragen over jouw gevelrenovatie en wij beantwoorden ze graag.

Wij zijn zeer tevreden over de dak- en gevelwerken die door de firma Roozenburg werden uitgevoerd. De inzet en vakkennis van de mensen van Roozenburg heeft voor een mooi resultaat gezorgd.

Gevelrenovatie - Broechem

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in gevelrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.