Gevelwerken Wijnegem

Uw lokale gevelspecialist in Wijnegem

1

Verbeterde isolatie

Door een gevelrenovatie verbeter je je isolatie en verminder je het energieverbruik van je huis.

2

Gevelrenovatie verhoogt je waarde

Naast de thermische efficiëntie die een gevelrenovatie je biedt, verhoogt het ook de waarde van je woning.

3

Netter en moderner

Knap je verouderde gevel op. Een gevelrenovatie zorgt voor een opknapbeurt die je woning meteen een nettere en modernere uitstraling geeft.

Crepi gevel

Een crepi gevel is de perfecte keuze voor uw villa in Wijnegem als u op zoek bent naar een klassieke en tijdloze uitstraling die past bij de statige uitstraling van uw woning. Het verbetert de isolatie, is verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren en is een onderhoudsvriendelijk materiaal. Bovendien zorgt crepi voor een waardeverhogende uitstraling van uw villa.

Met meer dan 8 jaar ervaring in gevelbekleding is Roozenburg Dakwerken dé specialist in crepi gevels voor villa's in Wijnegem en omgeving. Onze vakkundige ploeg werkt met passie en precisie om uw villa te voorzien van een unieke en duurzame gevelbekleding. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en helpen u bij het kiezen van de perfecte crepi voor uw villa.

Onlangs hebben we met succes de gevel van een statige villa in Wijnegem getransformeerd met een prachtige crepi gevelbekleding. De keuze viel op een klassieke, crèmekleurige crepi met een grove structuur, die de villa een elegante en tijdloze uitstraling geeft. De bewoners zijn meer dan tevreden met het resultaat.

Spuitkurk gevel

Een spuitkurk gevel is meer dan een gevelbekleding, het is een statement van pure klasse en oog voor detail. Het zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling die perfect aansluit bij de statige architectuur van uw villa in Wijnegem, terwijl het tegelijkertijd een vleugje luxe toevoegt. Spuitkurk is verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren en structuren, waardoor u een unieke gevel creëert die past bij uw droomvilla. Bovendien is spuitkurk een duurzaam en ecologisch materiaal, wat past bij de hedendaagse waarden.

Onlangs hebben we met succes de gevel van een statige villa in Wijnegem getransformeerd met een prachtige spuitkurk gevelbekleding. De keuze viel op een warme, bruine kleur met een subtiele structuur, die de villa een natuurlijke en exclusieve uitstraling geeft. De bewoners zijn meer dan tevreden met het resultaat

Roozenburg verbonden met Wijnegem

Wijnegem combineert op harmonieuze wijze rijke historie met moderne dynamiek. Duik in de boeiende geschiedenis van Wijnegem tijdens een bezoek aan het Kasteel van Wijnegem, of verken de prachtige natuur in het Fort van Wijnegem, waar je diverse wandel- en fietsroutes kunt volgen. Voor de kunstliefhebber is er het Provinciaal Natuurcentrum De Wielewaal, waar wisselende tentoonstellingen te bewonderen zijn. Naast al deze bezienswaardigheden biedt Wijnegem ook een bruisend centrum met gezellige winkelstraten, diverse restaurants en tal van leuke cafés.

Onze dak- en gevelrenovaties in Wijnegem gaan dan ook verder dan louter functionele verbeteringen. We streven ernaar om uw woning te renoveren met oog voor de authentieke bouwstijl en de karakteristieke elementen van Wijnegem. Zo dragen we bij aan het behoud van het erfgoed van de gemeente, terwijl we uw woning tegelijkertijd voorzien van moderne technieken en materialen voor optimaal comfort en energie-efficiëntie.

Samen met Roozenburg Dakwerken geven we Wijnegem nog meer glans, één dak en gevel tegelijk.

Waarom gevelrenovatie door Roozenburg?

Gevelrenovatie is een investering die op meerdere fronten rendeert. Of je nu streeft naar een energiezuiniger huis, de waarde wilt verhogen of gewoon een moderne uitstraling wilt creëren, Roozenburg Dakwerken staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van deze doelen.

Roozenburg Dakwerken website asset

Directe en duidelijke communicatie

Een gevelrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want directe en duidelijke communicatie zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Samen met jou overlopen we de verschillende mogelijkheden voor een gevelrenovatie. Verzamel al je vragen over jouw gevelrenovatie en wij beantwoorden ze graag.

Wij zijn zeer tevreden over de dak- en gevelwerken die door de firma Roozenburg werden uitgevoerd. De inzet en vakkennis van de mensen van Roozenburg heeft voor een mooi resultaat gezorgd.

Gevelrenovatie - Broechem

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in gevelrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.