Gevelwerken Stabroek

Uw lokale gevelspecialist in Stabroek

1

Verbeterde isolatie

Door een gevelrenovatie verbeter je je isolatie en verminder je het energieverbruik van je huis.

2

Gevelrenovatie verhoogt je waarde

Naast de thermische efficiëntie die een gevelrenovatie je biedt, verhoogt het ook de waarde van je woning.

3

Netter en moderner

Knap je verouderde gevel op. Een gevelrenovatie zorgt voor een opknapbeurt die je woning meteen een nettere en modernere uitstraling geeft.

Crepi gevel

Een crepi gevel is de perfecte keuze voor uw halfopen woning als u op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling. Het verbetert de isolatie, is verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren en is een onderhoudsvriendelijk materiaal. Bovendien zorgt crepi voor een waardeverhogende uitstraling van uw woning.

Roozenburg Dakwerken: Crepi Gevel Experts

Onlangs hebben we met succes de gevel van een charmante halfopen woning in Stabroek getransformeerd met een eigentijdse crepi gevelbekleding. De keuze viel op een strakke, witte crepi met een fijne structuur, die de woning een moderne en tegelijkertijd gezellige uitstraling geeft. De bewoners zijn meer dan tevreden met het resultaat

Spuitkurk gevel

Een spuitkurk gevel is meer dan een gevelbekleding, het is een statement van pure klasse en oog voor het milieu. Het zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling, verbetert de isolatie én is een duurzame en ecologische keuze. Spuitkurk is verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren en structuren, waardoor u een unieke gevel creëert die perfect aansluit bij uw droomwoning in Stabroek. Bovendien is spuitkurk een onderhoudsvriendelijk materiaal, wat u op lange termijn geld bespaart.

Roozenburg Dakwerken: uw specialist in gevelrenovatie in Stabroek.

Roozenburg verbonden met Stabroek

Stabroek, gelegen in het noorden van de provincie Antwerpen, is een gemeente waar rust en schoonheid samenkomen. De uitgestrekte velden en groene landschappen bieden een oase van rust, terwijl de charmante dorpskern en pittoreske woningen een gevoel van geborgenheid creëren.

Bij Roozenburg begrijpen we dat uw woning een belangrijk onderdeel is van dit prachtige plaatje. Onze dak- en gevelrenovaties zorgen ervoor dat uw woning niet alleen perfect aansluit bij de stijl van Stabroek, maar ook optimaal beschermd is tegen de weersinvloeden.Met onze jarenlange ervaring en oog voor detail, transformeren we uw dak en gevel in echte blikvangers.

We gebruiken enkel de beste materialen en werken volgens de strengste normen, zodat u gegarandeerd bent van een duurzaam resultaat.Samen met Roozenburg zorgt u ervoor dat Stabroek haar unieke karakter behoudt. Eén dak en gevel tegelijk, maken we van Stabroek een nog mooiere plek om te wonen.

Waarom gevelrenovatie door Roozenburg?

Gevelrenovatie is een investering die op meerdere fronten rendeert. Of je nu streeft naar een energiezuiniger huis, de waarde wilt verhogen of gewoon een moderne uitstraling wilt creëren, Roozenburg Dakwerken staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van deze doelen.

Roozenburg Dakwerken website asset

Directe en duidelijke communicatie

Een gevelrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want directe en duidelijke communicatie zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Samen met jou overlopen we de verschillende mogelijkheden voor een gevelrenovatie. Verzamel al je vragen over jouw gevelrenovatie en wij beantwoorden ze graag.

Wij zijn zeer tevreden over de dak- en gevelwerken die door de firma Roozenburg werden uitgevoerd. De inzet en vakkennis van de mensen van Roozenburg heeft voor een mooi resultaat gezorgd.

Gevelrenovatie - Broechem

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in gevelrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.