Gevelwerken Mortsel

Uw lokale gevelspecialist in Mortsel

1

Verbeterde isolatie

Door een gevelrenovatie verbeter je je isolatie en verminder je het energieverbruik van je huis.

2

Gevelrenovatie verhoogt je waarde

Naast de thermische efficiëntie die een gevelrenovatie je biedt, verhoogt het ook de waarde van je woning.

3

Netter en moderner

Knap je verouderde gevel op. Een gevelrenovatie zorgt voor een opknapbeurt die je woning meteen een nettere en modernere uitstraling geeft.

Crepi gevel

Een crepi gevel is een populaire keuze voor gevelbekleding vanwege de vele voordelen die het biedt. Het is niet alleen een mooie en strakke afwerking, maar het zorgt ook voor een betere isolatie van uw woning. Dit resulteert in een lager energieverbruik en besparing op uw energierekening.Crepi is verkrijgbaar in diverse kleuren, structuren en korreldiktes, waardoor u een unieke uitstraling kunt creëren die perfect aansluit bij uw woning. Bovendien is het een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. De sierpleister is weerbestendig en eenvoudig te reinigen. U hoeft het dus niet te schilderen of impregneren, wat u op de lange termijn geld bespaart.Een crepi gevel is een rendabele investering die de waarde van uw woning verhoogt.Door de uitstekende isolerende werking verdient u de initiële kosten vaak op termijn terug.Of een crepi gevel geschikt is voor uw woning, hangt af van verschillende factoren.

De experts van Roozenburg Dakwerken adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het kiezen van de juiste crepi voor uw gevel in Mortsel.

Spuitkurk gevel

Op zoek naar een gevelbekleding die niet alleen mooi is, maar ook uw woning verbetert op verschillende vlakken? Dan is spuitkurk gevelbekleding de perfecte oplossing! Dit unieke materiaal, gemaakt van gerecyclede kurkschors, biedt een scala aan voordelen die uw gevel transformeren.

Onze vakkundige ploeg werkt met passie en precisie om uw droomvilla te voorzien van een unieke en duurzame gevelbekleding. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en helpen u bij het kiezen van de perfecte spuitkurk voor uw woning.

Ook uw huis transformeren met een spuitkurk gevel?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden.

Roozenburg verbonden met Mortsel

Mortsel, bruisend hart van de Antwerpse Kempen, bekoort met haar unieke mix van historische grandeur en moderne dynamiek. De eeuwenoude Markt met het statige stadhuis, Het Fort van Mortsel, de idyllische valleien van de Vrouwkesvijver en de sfeervolle winkelstraten ademen stuk voor stuk de rijke geschiedenis van de stad. Tegelijkertijd bruist Mortsel van hedendaagse energie, met creatieve hotspots, gastronomische adresjes en een bruisend cultureel aanbod.
Bij Roozenburg Dakwerken begrijpen we het belang van het behoud en de versterking van dit unieke karakter. Onze dak- en gevelrenovaties in Mortsel gaan dan ook verder dan louter functionele verbeteringen. We streven ernaar om uw woning te renoveren met oog voor de authentieke bouwstijl en de karakteristieke elementen van Mortsel. Zo dragen we bij aan het behoud van het erfgoed van de stad, terwijl we uw woning tegelijkertijd voorzien van moderne technieken en materialen voor optimaal comfort en energie-efficiëntie.

Samen met Roozenburg Dakwerken geven we Mortsel nog meer glans, één dak en gevel tegelijk.

Waarom gevelrenovatie door Roozenburg?

Gevelrenovatie is een investering die op meerdere fronten rendeert. Of je nu streeft naar een energiezuiniger huis, de waarde wilt verhogen of gewoon een moderne uitstraling wilt creëren, Roozenburg Dakwerken staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van deze doelen.

Roozenburg Dakwerken website asset

Directe en duidelijke communicatie

Een gevelrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want directe en duidelijke communicatie zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Samen met jou overlopen we de verschillende mogelijkheden voor een gevelrenovatie. Verzamel al je vragen over jouw gevelrenovatie en wij beantwoorden ze graag.

Wij zijn zeer tevreden over de dak- en gevelwerken die door de firma Roozenburg werden uitgevoerd. De inzet en vakkennis van de mensen van Roozenburg heeft voor een mooi resultaat gezorgd.

Gevelrenovatie - Broechem

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in gevelrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.