Gevelwerken Mechelen

Uw lokale gevelspecialist in Mechelen

1

Verbeterde isolatie

Door een gevelrenovatie verbeter je je isolatie en verminder je het energieverbruik van je huis.

2

Gevelrenovatie verhoogt je waarde

Naast de thermische efficiëntie die een gevelrenovatie je biedt, verhoogt het ook de waarde van je woning.

3

Netter en moderner

Knap je verouderde gevel op. Een gevelrenovatie zorgt voor een opknapbeurt die je woning meteen een nettere en modernere uitstraling geeft.

Crepi gevel

Een crepi gevel is de perfecte keuze voor uw rijwoning in Mechelen als u op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling die uw woning laat stralen tussen de andere woningen. Het verbetert de isolatie, is verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren en is een onderhoudsvriendelijk materiaal. Bovendien zorgt crepi voor een waardeverhogende uitstraling van uw woning. Bovendien zorgt crepi voor een waardeverhogende uitstraling van uw woning.

Onlangs hebben we met succes de gevel van een charmante rijwoning in Mechelen getransformeerd met een eigentijdse crepi gevelbekleding. De keuze viel op een strakke, witte crepi met een fijne structuur, die de woning een moderne en tegelijkertijd gezellige uitstraling geeft. De bewoners zijn meer dan tevreden met het resultaat:

"Onze rijwoning straalt nu pure klasse en moderniteit uit! De crepi gevelbekleding heeft de uitstraling compleet veranderd. Het ziet er strak, verzorgd en uitnodigend uit, en past perfect bij de stijl van onze woning. We merken ook een duidelijk verschil in de isolatie. Het is binnen nu veel koeler in de zomer en warmer in de winter, wat resulteert in een besparing op onze energierekening. We kregen al veel complimenten van de buren en voorbijgangers, die ook erg enthousiast zijn over de nieuwe gevelbekleding. We raden Roozenburg Dakwerken zeker aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner voor het aanbrengen van een crepi gevel."

Spuitkurk gevel

Een spuitkurk gevel is meer dan een gevelbekleding, het is een statement van pure klasse en oog voor het milieu. Het zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling, verbetert de isolatie én is een duurzame en ecologische keuze. Spuitkurk is verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren en structuren, waardoor u een unieke gevel creëert die perfect aansluit bij uw droomwoning in Mechelen. Bovendien is spuitkurk een onderhoudsvriendelijk materiaal, wat u op lange termijn geld bespaart.

Met meer dan 8 jaar ervaring in gevelbekleding is Roozenburg Dakwerken de specialist in spuitkurk gevels voor rijwoning in Mechelen en omgeving. Onze vakkundige ploeg werkt met passie en precisie om uw woning te voorzien van een unieke en duurzame gevelbekleding. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en helpen u bij het kiezen van de perfecte spuitkurk voor uw woning.

Ook uw rijwoning in Mechelen transformeren met een spuitkurk gevel?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden.

Roozenburg verbonden met Mechelen

Mechelen, met zijn rijke historie en prachtige architectuur, is een parel in het hart van Vlaanderen. De stad ademt geschiedenis langs de idyllische Dijle, met monumentale gebouwen zoals de Sint-Romboutskathedraal en het imposante Stadhuis. De sfeervolle binnenstad met charmante straatjes en gezellige terrassen bruist van leven.

Bij Roozenburg Dakwerken begrijpen we het belang van het behouden en versterken van dit unieke karakter. Onze dak- en gevelrenovaties zorgen ervoor dat uw woning in Mechelen niet alleen duurzaam is, maar ook perfect aansluit bij de rijke historie en schoonheid van de stad. Met onze jarenlange ervaring en oog voor detail zorgen we ervoor dat uw dak en gevel een pronkjuweel worden in het Mechelse stadsbeeld.

Samen met Roozenburg Dakwerken geven we Mechelen nog meer glans, één dak en gevel tegelijk.

Waarom gevelrenovatie door Roozenburg?

Gevelrenovatie is een investering die op meerdere fronten rendeert. Of je nu streeft naar een energiezuiniger huis, de waarde wilt verhogen of gewoon een moderne uitstraling wilt creëren, Roozenburg Dakwerken staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van deze doelen.

Roozenburg Dakwerken website asset

Vertrouwen en kwaliteit

Een gevelrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want directe en duidelijke communicatie zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Samen met jou overlopen we de verschillende mogelijkheden voor een gevelrenovatie. Verzamel al je vragen over jouw gevelrenovatie en wij beantwoorden ze graag.

Wij zijn zeer tevreden over de dak- en gevelwerken die door de firma Roozenburg werden uitgevoerd. De inzet en vakkennis van de mensen van Roozenburg heeft voor een mooi resultaat gezorgd.

Gevelrenovatie - Broechem

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in gevelrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.