Gevelwerken Kapellen

Uw lokale gevelspecialist in Kapellen

1

Verbeterde isolatie

Door een gevelrenovatie verbeter je je isolatie en verminder je het energieverbruik van je huis.

2

Gevelrenovatie verhoogt je waarde

Naast de thermische efficiëntie die een gevelrenovatie je biedt, verhoogt het ook de waarde van je woning.

3

Netter en moderner

Knap je verouderde gevel op. Een gevelrenovatie zorgt voor een opknapbeurt die je woning meteen een nettere en modernere uitstraling geeft.

Crepi gevel

Een crepi gevel is de finishing touch die uw villa de allure geeft die het verdient. Het zorgt voor een strakke, moderne uitstraling, verbetert de isolatie en is verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren om perfect bij uw stijl te passen. Bovendien is crepi een onderhoudsvriendelijk materiaal, wat u op lange termijn geld bespaart.

Onlangs hebben we met succes de gevel van een prachtige villa in Kapellen getransformeerd met een eigentijdse crepi gevelbekleding. De keuze viel op een strakke, crèmekleurige crepi met een fijne structuur, die de villa een elegante en stijlvolle uitstraling geeft. De bewoners zijn meer dan tevreden met het resultaat:"Onze villa is nu een waar pronkjuweel in Kapellen! De crepi gevelbekleding heeft de uitstraling compleet veranderd. Het ziet er strak, modern en verzorgd uit, en past perfect bij de stijl van onze woning. We merken ook een duidelijk verschil in de isolatie. Het is binnen nu veel koeler in de zomer en warmer in de winter, wat resulteert in een besparing op onze energierekening. We kregen al veel complimenten van de buren en voorbijgangers, die ook erg enthousiast zijn over de nieuwe gevelbekleding. We raden Roozenburg Dakwerken zeker aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner voor het aanbrengen van een crepi gevel."

Ook uw villa transformeren met een crepi gevel?

Gratis inspectie en offerte:
We komen bij u thuis om de staat van uw dak te inspecteren en een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Spuitkurk gevel

Een spuitkurk gevel is meer dan een gevelbekleding, het is een statement van pure klasse. Het zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling, verbetert de isolatie én is een duurzame en ecologische keuze. Spuitkurk is verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren en structuren, waardoor u een unieke gevel creëert die perfect aansluit bij uw droomvilla. Bovendien is spuitkurk een onderhoudsvriendelijk materiaal, wat u op lange termijn geld bespaart.

Onlangs hebben we met succes de gevel van een prachtige villa in Kapellen getransformeerd met een prachtige spuitkurk gevelbekleding. De keuze viel op een warme, beige kleur met een subtiele structuur, die de villa een natuurlijke en verfijnde uitstraling geeft. De bewoners zijn meer dan tevreden met het resultaat:"Onze villa is nu een oase van rust en harmonie in Kapellen! De spuitkurk gevelbekleding heeft de uitstraling compleet veranderd. Het ziet er warm, uitnodigend en stijlvol uit, en past perfect bij de stijl van onze woning. We merken ook een duidelijk verschil in de isolatie. Het is binnen nu veel koeler in de zomer en warmer in de winter, wat resulteert in een besparing op onze energierekening. We kregen al veel complimenten van de buren en voorbijgangers, die ook erg enthousiast zijn over de nieuwe gevelbekleding. We raden Roozenburg Dakwerken zeker aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner voor het aanbrengen van een spuitkurk gevel."

Ook uw villa transformeren met een spuitkurk gevel?

Roozenburg verbonden met Kapellen

Kapellen, omarmd door uitgestrekte velden en groene landschappen, is een gemeente waar rust en schoonheid hand in hand gaan. De weelderige parken en bossen, zoals Arboretuim, Kasteel van Kapellen, Provinciaal Recreatiedomein De Mast. De charmante villa's en stijlvolle woningen weerspiegelen de rijke geschiedenis en klasse van de regio.

Bij Roozenburg begrijpen we het belang van het behouden en verbeteren van deze pracht. Onze dak- en gevelrenovaties zorgen ervoor dat uw woning niet alleen duurzaam is, maar ook mooi blijft passen in het unieke karakter van Kapellen. Met onze dak en gevel expertise zorgen we ervoor dat uw huis een blikvanger blijft in deze groene en elegante gemeente.

Samen met Roozenburg geven we Kapellen nog meer glans, één dak en gevel tegelijk.

Waarom gevelrenovatie door Roozenburg?

Gevelrenovatie is een investering die op meerdere fronten rendeert. Of je nu streeft naar een energiezuiniger huis, de waarde wilt verhogen of gewoon een moderne uitstraling wilt creëren, Roozenburg Dakwerken staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van deze doelen.

Roozenburg Dakwerken website asset

Directe en duidelijke communicatie

Een gevelrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want directe en duidelijke communicatie zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Samen met jou overlopen we de verschillende mogelijkheden voor een gevelrenovatie. Verzamel al je vragen over jouw gevelrenovatie en wij beantwoorden ze graag.

Wij zijn zeer tevreden over de dak- en gevelwerken die door de firma Roozenburg werden uitgevoerd. De inzet en vakkennis van de mensen van Roozenburg heeft voor een mooi resultaat gezorgd.

Gevelrenovatie - Broechem

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in gevelrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.