Gevelwerken Kalmthout

Uw lokale gevelspecialist in Kalmthout

1

Verbeterde isolatie

Door een gevelrenovatie verbeter je je isolatie en verminder je het energieverbruik van je huis.

2

Gevelrenovatie verhoogt je waarde

Naast de thermische efficiëntie die een gevelrenovatie je biedt, verhoogt het ook de waarde van je woning.

3

Netter en moderner

Knap je verouderde gevel op. Een gevelrenovatie zorgt voor een opknapbeurt die je woning meteen een nettere en modernere uitstraling geeft.

Crepi gevel

Verlangt u naar een gevelbekleding die niet alleen uw woning verfraait, maar ook haar prestaties verbetert? Dan is een crepi gevel wellicht de perfecte oplossing voor u! Deze toenemend populaire keuze biedt een scala aan voordelen die uw gevel transformeren en uw wooncomfort verhogen.

Crepi is een materiaal dat gekenmerkt wordt door zijn uitzonderlijke onderhoudsvriendelijkheid. De sierpleister is weerbestendig en eenvoudig te reinigen, waardoor schilderen of impregneren overbodig wordt. Dit bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar ook geld op de lange termijn. Bovendien is een crepi gevel een rendabele investering die de waarde van uw woning verhoogt. Door de uitstekende isolerende werking verdient u de initiële kosten vaak vlot terug.

Crepi Gevel: Past het bij Uw Woning?
Of een crepi gevel geschikt is voor uw woning hangt af van een aantal factoren. De experts van [bedrijfsnaam] staan graag voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en u te helpen bij het kiezen van de juiste crepi voor uw gevel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Spuitkurk gevel

Zoekt u naar een gevelbekleding die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uw woning verbetert op verschillende vlakken? Dan is spuitkurk gevelbekleding de perfecte keuze voor u! Dit unieke materiaal, gemaakt van gerecyclede kurkschors, biedt een scala aan voordelen die uw gevel transformeren.

‍Spuitkurk behoudt de natuurlijke textuur van kurk, waardoor uw gevel een warme en authentieke uitstraling krijgt. De natuurlijke kleuren passen perfect bij diverse bouwstijlen. Maar spuitkurk is meer dan alleen een mooi gezicht. Dankzij de uitstekende isolatiewaarde van kurk houdt spuitkurk gevelbekleding uw woning koeler in de zomer en warmer in de winter. Dit resulteert in een aanzienlijke besparing op uw energiekosten.

‍Naast thermische isolatie biedt spuitkurk ook effectieve geluidsisolatie. Het materiaal absorbeert geluidsgolven van buitenaf, waardoor u geniet van een rustigere en comfortabeler woonomgeving. Ideaal als u in een drukke omgeving woont of extra belang hecht aan rust en stilte.

Spuitkurk is niet alleen goed voor uw woning, maar ook voor het milieu. Het is een 100% natuurlijk en recyclebaar materiaal, wat het een ecologische keuze maakt voor uw gevelbekleding. Bovendien is spuitkurk bestand tegen weersinvloeden, UV-straling en insecten. Het heeft een lange levensduur en vereist weinig onderhoud, waardoor u op lange termijn geld bespaart.

Waarom kiezen voor Roozenburg Dakwerken voor uw spuitkurk gevelbekleding?

Bij Roozenburg Dakwerken zijn we gespecialiseerd in spuitkurk gevelbekleding en hebben we jarenlange ervaring met het aanbrengen van dit materiaal. We werken met hoogwaardige producten en onze vakmannen zijn gedreven om uw woning een prachtige en duurzame gevelbekleding te bezorgen.

Ervaren vakmannen:

Ons team van ervaren vakmannen heeft alle kennis en kunde in huis om uw spuitkurk gevelbekleding perfect te installeren.
Hoogwaardige producten:
We werken enkel met de beste kwaliteit spuitkurk en andere materialen, zodat u zeker bent van een duurzaam resultaat.
Persoonlijk advies:
We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en adviseren u graag over de beste oplossing voor uw woning.
Scherpe prijs:
We bieden u een scherpe prijs voor onze spuitkurk gevelbekleding, zodat u zeker weet dat u waar voor uw geld krijgt.

Roozenburg verbonden met Kalmthout

Kalmthout heeft een unieke sfeer die we enorm waarderen. De prachtige groene omgeving met het Arboretum en de Kalmthoutse Heide, de statige villa's en de gemoedelijke dorpskern maken het een inspirerende plek om te werken. We hebben door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd in Kalmthout en zijn trots op de projecten die we hier hebben gerealiseerd.

We geloven dat ons succes te danken is aan de combinatie van vakmanschap, klantgerichtheid en betrouwbaarheid. We doen wat we beloven en gaan altijd voor het beste resultaat. We zijn trots op ons team van ervaren dakwerkers en we streven ernaar om elke dag opnieuw de beste service te bieden aan onze klanten in Kalmthout.

Waarom gevelrenovatie door Roozenburg?

Gevelrenovatie is een investering die op meerdere fronten rendeert. Of je nu streeft naar een energiezuiniger huis, de waarde wilt verhogen of gewoon een moderne uitstraling wilt creëren, Roozenburg Dakwerken staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van deze doelen.

Roozenburg Dakwerken website asset

Directe en duidelijke communicatie

Een gevelrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want directe en duidelijke communicatie zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Samen met jou overlopen we de verschillende mogelijkheden voor een gevelrenovatie. Verzamel al je vragen over jouw gevelrenovatie en wij beantwoorden ze graag.

Wij zijn zeer tevreden over de dak- en gevelwerken die door de firma Roozenburg werden uitgevoerd. De inzet en vakkennis van de mensen van Roozenburg heeft voor een mooi resultaat gezorgd.

Gevelrenovatie - Broechem

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in gevelrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.