Gevelwerken Hove

Uw lokale gevelspecialist in Hove

1

Verbeterde isolatie

Door een gevelrenovatie verbeter je je isolatie en verminder je het energieverbruik van je huis.

2

Gevelrenovatie verhoogt je waarde

Naast de thermische efficiëntie die een gevelrenovatie je biedt, verhoogt het ook de waarde van je woning.

3

Netter en moderner

Knap je verouderde gevel op. Een gevelrenovatie zorgt voor een opknapbeurt die je woning meteen een nettere en modernere uitstraling geeft.

Crepi gevel

Een Crepi Gevel: Mooi, Rendabele en Duurzaam
Op zoek naar een gevelbekleding die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uw woning verbetert op verschillende vlakken? Dan is een crepi gevel de perfecte keuze voor u! Deze populaire optie biedt tal van voordelen die uw woning transformeren. Een crepi gevel creëert niet alleen een strakke en moderne uitstraling, maar verbetert ook de isolatie van uw woning aanzienlijk. Dit resulteert in een lager energieverbruik en besparing op uw energierekening. Dankzij de diverse kleuren, structuren en korreldiktes kunt u een unieke look creëren die perfect past bij uw woning.

Crepi is een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. De sierpleister is weerbestendig en eenvoudig te reinigen. Schilderen of impregneren is dus niet nodig, wat u op lange termijn geld bespaart. Bovendien is een crepi gevel een rendabele investering die de waarde van uw woning verhoogt. Door de uitstekende isolerende werking verdient u de initiële kosten snel terug.

Of een crepi gevel geschikt is voor uw woning hangt af van verschillende factoren. De experts van Roozenburg Dakwerken adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het kiezen van de juiste crepi voor uw gevel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Roozenburg Dakwerken: Uw Expert in Crepi Gevelbekleding
Onze ervaren vakmannen staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van uw crepi gevelproject. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Spuitkurk gevel


Bent u op zoek naar gevelbekleding die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uw woning verbetert op verschillende vlakken? Dan is spuitkurk gevelbekleding de perfecte oplossing voor u! Dit unieke materiaal, gemaakt van gerecyclede kurkschors, biedt een scala aan voordelen die uw gevel transformeren.

Spuitkurk behoudt de natuurlijke textuur van kurk, waardoor uw gevel een warme en authentieke uitstraling krijgt. De natuurlijke kleuren passen perfect bij diverse bouwstijlen. Maar spuitkurk is meer dan alleen een mooi gezicht. Dankzij de uitstekende isolatiewaarde van kurk, houdt spuitkurk gevelbekleding uw woning koeler in de zomer en warmer in de winter. Dit resulteert in een aanzienlijke besparing op uw energiekosten.

Naast thermische isolatie biedt spuitkurk ook effectieve geluidsisolatie. Het materiaal absorbeert geluidsgolven van buitenaf, waardoor u geniet van een rustigere en comfortabeler woonomgeving. Spuitkurk is ook nog eens een duurzame en ecologische keuze. Het is een 100% natuurlijk en recyclebaar materiaal, bestand tegen weersinvloeden, UV-straling en insecten. Het heeft een lange levensduur en vereist weinig onderhoud, waardoor u op lange termijn geld bespaart.

Met spuitkurk gevelbekleding kiest u voor een prachtige, duurzame en milieuvriendelijke oplossing die uw woning opwaardeert en uw wooncomfort verhoogt.

Roozenburg verbonden met Hove

Hove heeft een unieke charme die we enorm waarderen. De prachtige groene omgeving met het Kasteel Cleydael en het Fort van Schoten, de statige woningen en de gemoedelijke dorpskern maken het een inspirerende plek om te werken. We hebben door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd in Hove en zijn trots op de projecten die we hier hebben gerealiseerd.

Bij Roozenburg begrijpen we het belang van het behouden en verbeteren van deze pracht. Onze dak- en gevelrenovaties zorgen ervoor dat uw woning niet alleen duurzaam is, maar ook mooi blijft passen in het unieke karakter van Hove. Met onze dak en gevel expertise zorgen we ervoor dat uw huis een blikvanger blijft in deze groene en elegante gemeente.

Samen met Roozenburg geven we Hove nog meer glans, één dak en gevel tegelijk.

Waarom gevelrenovatie door Roozenburg?

Gevelrenovatie is een investering die op meerdere fronten rendeert. Of je nu streeft naar een energiezuiniger huis, de waarde wilt verhogen of gewoon een moderne uitstraling wilt creëren, Roozenburg Dakwerken staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van deze doelen.

Roozenburg Dakwerken website asset

Directe en duidelijke communicatie

Een gevelrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want directe en duidelijke communicatie zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Samen met jou overlopen we de verschillende mogelijkheden voor een gevelrenovatie. Verzamel al je vragen over jouw gevelrenovatie en wij beantwoorden ze graag.

Wij zijn zeer tevreden over de dak- en gevelwerken die door de firma Roozenburg werden uitgevoerd. De inzet en vakkennis van de mensen van Roozenburg heeft voor een mooi resultaat gezorgd.

Gevelrenovatie - Broechem

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in gevelrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.