Gevelwerken Brasschaat

Uw lokale gevelspecialist in Brasschaat

1

Verbeterde isolatie

Door een gevelrenovatie verbeter je je isolatie en verminder je het energieverbruik van je huis.

2

Gevelrenovatie verhoogt je waarde

Naast de thermische efficiëntie die een gevelrenovatie je biedt, verhoogt het ook de waarde van je woning.

3

Netter en moderner

Knap je verouderde gevel op. Een gevelrenovatie zorgt voor een opknapbeurt die je woning meteen een nettere en modernere uitstraling geeft.

Crepi gevel

Een crepi gevel is een populaire keuze voor gevelbekleding vanwege de vele voordelen die het biedt. Het is niet alleen een mooie en strakke afwerking, maar het zorgt ook voor een betere isolatie van uw woning. Dit resulteert in een lager energieverbruik en besparing op uw energierekening.

Crepi is verkrijgbaar in diverse kleuren, structuren en korreldiktes, waardoor u een unieke uitstraling kunt creëren die perfect aansluit bij uw woning. Bovendien is het een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. De sierpleister is weerbestendig en eenvoudig te reinigen. U hoeft het dus niet te schilderen of impregneren, wat u op de lange termijn geld bespaart.Een crepi gevel is een rendabele investering die de waarde van uw woning verhoogt.

Door de uitstekende isolerende werking verdient u de initiële kosten vaak op termijn terug.Of een crepi gevel geschikt is voor uw woning, hangt af van verschillende factoren. De experts van Roozenburg Dakwerken adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het kiezen van de juiste crepi voor uw gevel.

Spuitkurk gevel

Op zoek naar een gevelbekleding die niet alleen mooi is, maar ook uw woning verbetert op verschillende vlakken? Dan is spuitkurk gevelbekleding de perfecte oplossing! Dit unieke materiaal, gemaakt van gerecyclede kurkschors, biedt een scala aan voordelen die uw gevel transformeren.

Natuurlijke charme en isolatie:
Spuitkurk behoudt de natuurlijke textuur van kurk, waardoor uw gevel een warme en authentieke uitstraling krijgt. De natuurlijke kleuren, variërend van beige tot bruin, passen perfect bij diverse bouwstijlen. Maar spuitkurk is meer dan alleen een mooi gezicht. Dankzij de uitstekende isolatiewaarde van kurk, houdt spuitkurk gevelbekleding uw woning koeler in de zomer en warmer in de winter. Dit resulteert in een aanzienlijke besparing op uw energiekosten.

Rust en comfort:
Naast thermische isolatie biedt spuitkurk ook effectieve geluidsisolatie. Het materiaal absorbeert geluidsgolven van buitenaf, waardoor u geniet van een rustigere en comfortabeler woonomgeving. Ideaal als u in een drukke omgeving woont of extra belang hecht aan rust en stilte.

Duurzaam en ecologisch:
Spuitkurk is niet alleen goed voor uw woning, maar ook voor het milieu. Het is een 100% natuurlijk en recyclebaar materiaal, wat het een ecologische keuze maakt voor uw gevelbekleding. Bovendien is spuitkurk bestand tegen weersinvloeden, UV-straling en insecten. Het heeft een lange levensduur en vereist weinig onderhoud, waardoor u op lange termijn geld bespaart.Met spuitkurk gevelbekleding kiest u voor een prachtige, duurzame en milieuvriendelijke oplossing die uw woning opwaardeert en uw wooncomfort verhoogt. Spuitkurk met of zonder isolatie in Brasschaat? Vraag nu uw offerte!

Roozenburg verbonden met Brasschaat

Brasschaat, een juweel in de provincie Antwerpen, staat bekend om zijn prachtige natuur en statige huizen. De weelderige parken en bossen, zoals het Park van Brasschaat, maken het een oase van groen. De charmante villa's en stijlvolle woningen weerspiegelen de rijke geschiedenis en klasse van de regio.

Bij Roozenburg begrijpen we het belang van het behouden en verbeteren van deze pracht. Onze dak- en gevelrenovaties zorgen ervoor dat uw woning niet alleen duurzaam is, maar ook mooi blijft passen in het unieke karakter van Brasschaat. Met onze dak en gevel expertise zorgen we ervoor dat uw huis een blikvanger blijft in deze groene en elegante gemeente.

Samen met Roozenburg geven we Brasschaat nog meer glans, één dak en gevel tegelijk.

Waarom gevelrenovatie door Roozenburg?

Gevelrenovatie is een investering die op meerdere fronten rendeert. Of je nu streeft naar een energiezuiniger huis, de waarde wilt verhogen of gewoon een moderne uitstraling wilt creëren, Roozenburg Dakwerken staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van deze doelen.

Roozenburg Dakwerken website asset

Directe en duidelijke communicatie

Een gevelrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want directe en duidelijke communicatie zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Samen met jou overlopen we de verschillende mogelijkheden voor een gevelrenovatie. Verzamel al je vragen over jouw gevelrenovatie en wij beantwoorden ze graag.

Wij zijn zeer tevreden over de dak- en gevelwerken die door de firma Roozenburg werden uitgevoerd. De inzet en vakkennis van de mensen van Roozenburg heeft voor een mooi resultaat gezorgd.

Gevelrenovatie - Broechem

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in gevelrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.