Gevelwerken Beerse

Uw lokale gevelspecialist in Beerse

1

Verbeterde isolatie

Door een gevelrenovatie verbeter je je isolatie en verminder je het energieverbruik van je huis.

2

Gevelrenovatie verhoogt je waarde

Naast de thermische efficiëntie die een gevelrenovatie je biedt, verhoogt het ook de waarde van je woning.

3

Netter en moderner

Knap je verouderde gevel op. Een gevelrenovatie zorgt voor een opknapbeurt die je woning meteen een nettere en modernere uitstraling geeft.

Crepi gevel

Een crepi gevel is een populaire keuze voor gevelbekleding vanwege de vele voordelen die het biedt. Het zorgt voor een strakke en moderne uitstraling, verbetert de isolatie van uw woning en is verkrijgbaar in diverse kleuren, structuren en korreldiktes. Bovendien is crepi een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. U hoeft het dus niet te schilderen of impregneren, wat u op de lange termijn geld bespaart.

Onlangs hebben we met succes een crepi gevelproject uitgevoerd in Beerse. De openstaande gevel van de woning werd door onze vakmannen voorzien van een prachtige crepi gevelbekleding in een eigentijdse grijze kleur. De structuur van de crepi geeft de woning een moderne en strakke uitstraling. De bewoners zijn erg tevreden met het resultaat:"We zijn enorm blij met onze nieuwe crepi gevel! De woning ziet er nu veel verzorgder en moderner uit. De gevel heeft een prachtige, eigentijdse uitstraling en past perfect bij de stijl van de woning. We merken ook dat de isolatie een stuk beter is. We stoken minder en besparen dus op onze energierekening. We kregen al veel complimenten van de buren, die ook erg enthousiast zijn over de nieuwe gevelbekleding. We raden Roozenburg Dakwerken zeker aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner voor het aanbrengen van een crepi gevel."

Wilt u ook uw woning transformeren met een crepi gevel?
Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden.

Roozenburg Dakwerken: Uw partner voor een prachtige en duurzame crepi gevel!

Spuitkurk gevel

Een spuitkurk gevel is meer dan een gevelbekleding, het is een statement. Het zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling, verbetert de isolatie van uw woning én is een duurzame en ecologische keuze. Spuitkurk is verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren en structuren, waardoor u een unieke gevel creëert die perfect aansluit bij uw woning. Bovendien is spuitkurk een onderhoudsvriendelijk materiaal, wat u op lange termijn geld bespaart.

Onlangs hebben we met succes de openstaande gevel van een woning in Wuustwezel getransformeerd met een prachtige spuitkurk gevelbekleding. De keuze viel op een natuurlijke beige kleur met een fijne structuur, die de woning een warme en karakteristieke uitstraling geeft. De bewoners zijn meer dan tevreden met het resultaat

Gevel isoleren in Beerse? Vraag nu uw offerte!

Roozenburg verbonden met Beerse

Beerse heeft een unieke charme die we enorm waarderen. De prachtige groene omgeving, de rijke geschiedenis en de warme, gastvrije mensen maken het een plezier om hier te werken. We hebben door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd in Beerse en zijn trots op de projecten die we hier hebben gerealiseerd.

We hebben recent een prachtige villa in Beerse voorzien van een nieuw, geïsoleerd hellend dak. Het resultaat is verbluffend: het dak is niet alleen een blikvanger, maar zorgt ook voor een aanzienlijke besparing op de energiekosten van de bewoners. We hebben ook een plat dak gerenoveerd en geïsoleerd voor een appartementencomplex in Beerse. De bewoners zijn erg tevreden met het resultaat: het dak is nu waterdicht, energiezuinig en ziet er weer als nieuw uit.

Heeft u vragen over uw dak of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Waarom gevelrenovatie door Roozenburg?

Gevelrenovatie is een investering die op meerdere fronten rendeert. Of je nu streeft naar een energiezuiniger huis, de waarde wilt verhogen of gewoon een moderne uitstraling wilt creëren, Roozenburg Dakwerken staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van deze doelen.

Roozenburg Dakwerken website asset

Directe en duidelijke communicatie

Een gevelrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want directe en duidelijke communicatie zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Samen met jou overlopen we de verschillende mogelijkheden voor een gevelrenovatie. Verzamel al je vragen over jouw gevelrenovatie en wij beantwoorden ze graag.

Wij zijn zeer tevreden over de dak- en gevelwerken die door de firma Roozenburg werden uitgevoerd. De inzet en vakkennis van de mensen van Roozenburg heeft voor een mooi resultaat gezorgd.

Gevelrenovatie - Broechem

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in gevelrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.