Gecertificeerd plaatser van Velux ramen

Velux ramen creëren een gevoel van extra ruimte en voegen daglicht toe aan jouw woning. Onze vakmensen zijn opgeleid door de fabrikant van Velux ramen. Een correcte plaatsing en stralend resultaat verzekerd!

Wij bekijken samen wat past bij je woning en geven advies over formaat en lichtinval. Met een daglichtstudie zoeken wij de beste optie voor de ruimte en overlopen we de mogelijkheden voor automatisch of manueel openen. 

Upgrade or extra

Of je nu bestaande ramen wenst te vervangen of graag nieuwe ramen wil plaatsen, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij voorzien uitgebreid advies over daglichtstudies en afwerkingsmogelijkheden.

Type dakramen

In de Velux collectie vind je een uitgebreid assortiment dakramen met diverse openingsopties, van basisopties zoals tuimelvensters tot geavanceerde mogelijkheden zoals de Velux daglichtsystemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie of een prijsschatting.

Opties

Zowel voor de binnen- als buitenzijde bieden wij verschillende soorten afwerkingen en materialen. Voor de binnenkant gaat het voornamelijk om grenenhout of een kunststoflaag. Voor de buitenkant zijn de opties: (gekleurd) aluminium, koper of zink.

Als bediening kan je kiezen voor een handmatige bediening of een automatische bediening, die zowel op netstroom als zonne-energie kan werken.

Waarom kiezen voor Roozenburg?

Bij Roozenburg Dakwerken staan wij voor zorgeloze renovaties op maat. Of je nu droomt van een strak modern dak of een charmant traditioneel ontwerp, wij realiseren jouw visie van begin tot einde. Bij Roozenburg maken we geen compromissen, jouw thuis verdient niets minder dan het beste.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Elk project begint met een analyse van jouw wensen en verwachtingen. Ons team luistert naar jouw behoeften en biedt oplossingen op maat die aansluiten bij jouw budget.

Roozenburg Dakwerken website asset

Materialen van topkwaliteit

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, waar wij 100% achter staan. Onze duurzame materialen verbeteren de uitstraling van je dak, energie-efficiëntie en comfort.

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Investeren in je thuis!

Van indrukwekkende dakkapellen tot duurzame platte daken tot vakkundige dakrenovaties. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van je woning en geef je thuis de aandacht die het verdient.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om jouw ideeën werkelijkheid te maken en ontdek hoe onze expertise jouw huis naar nieuwe hoogten kan tillen.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.