Dakwerken Schilde

Uw lokale dakwerker in Schilde

1

Isolerende voordelen

Een hellend dak biedt optimale bescherming tegen tegen warmteverlies en overhitting.

2

Perfecte weerbestendigheid

Een hellend dak is niet alleen stijlvol, maar biedt ook een ongeëvenaarde bescherming tegen de grillen van de natuur.

3

Verschillende vormen en maten

Een schuin dak kan je kiezen in verschillende vormen en maten. Vraag ons zeker voor meer informatie over onze soorten schuine daken.

Schuin dak isoleren

Een prachtige villa in Schilde siert nu een dak van vlakke pannen, vakkundig gerenoveerd en geïsoleerd door Roozenburg Dakwerken.
Het dak was al op leeftijd en begon tekenen van slijtage te vertonen. Er waren lekken en de isolatie was niet meer optimaal. De eigenaar merkte dat er in de winter veel warmte verloren ging en in de zomer was het er onaangenaam warm.

Het oude dak is volledig vervangen door onze vakbekwame dakwerkers, die hier een aantal weken hard hebben gewerkt. Bij Roozenburg Dakwerken begrijpen we dat een dak meer is dan enkel bescherming; het is de kroon op uw huis. Dit dak biedt optimale bescherming tegen weer en wind en voegt esthetische meerwaarde toe aan de woning.

De renovatie verliep vlot en volgens plan en de klant is erg tevreden met de service. Roozenburg Dakwerken is dé specialist in dakrenovatie in Schilde. Met vakmanschap, oog voor detail en klantgerichte service zorgen wij voor prachtige en duurzame daken. Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Schilde?

Gratis inspectie en offerte: We komen bij u thuis om de staat van uw dak te inspecteren en een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Renovatie plat dak

Lekkages, slechte isolatie en mosgroei zijn veelvoorkomende problemen die het wooncomfort flink kunnen aantasten. Gelukkig is er Roozenburg Dakwerken, dé specialist in platdakrenovatie in Schilde en omgeving.

Platte daken zijn plat en hebben minder afschot dan hellende daken. Hierdoor kan water makkelijker blijven staan, wat kan leiden tot lekkages en vochtproblemen in uw woning. Vocht in uw huis kan leiden tot schimmels, ongezonde lucht en structurele schade aan uw woning.

Slechte isolatie van uw plat dak zorgt ervoor dat warmte in de winter ontsnapt en kou in de zomer binnenkomt. Dit resulteert in een hoger energieverbruik en onaangename temperaturen in uw huis.

Een verouderd plat dak met slechte dakbedekking heeft een verkorte levensduur en is meer vatbaar voor schade door weersinvloeden. Dit kan leiden tot onverwachte kosten voor reparaties of zelfs een complete dakrenovatie.

Roozenburg verbonden met Schilde

Schilde, gelegen in de groene Kempen, is een gemeente die bruist van schoonheid. De idyllische landschappen, met uitgestrekte bossen en glooiende heuvels, vormen een adembenemend decor. Het rijke erfgoed van Schilde is zichtbaar in de statige kastelen, historische gebouwen en charmante dorpskernen. Denk bijvoorbeeld aan het Kasteel van Schilde of de Dodoenstuin.

Onze dak- en gevelrenovaties zorgen ervoor dat uw woning niet alleen duurzaam is, maar ook mooi blijft passen in het unieke karakter van Schilde. Met onze dak en gevel expertise zorgen we ervoor dat uw huis een blikvanger blijft in deze groene en elegante gemeente.

We zijn een erkend dakdekkersbedrijf met alle nodige certificaten en verzekeringen. We zijn een erkend dakwerkbedrijf met alle nodige certificaten en verzekeringen.

Waarom kiezen voor een schuin dak van Roozenburg?

Of je nu op zoek bent naar betere isolatie, duurzaamheid of de mogelijkheid om een unieke uitstraling aan je huis toe te voegen, een schuin dak biedt een uitgebreid scala aan voordelen die je woongenot aanzienlijk kunnen verbeteren.

Roozenburg Dakwerken website asset

Vertrouwen en kwaliteit

Een dakrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want vertrouwen en kwaliteit zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Kom je in aanmerking voor een premie voor je dakrenovatie? Ons team geeft je alle nodige informatie over de renovatie van een schuin dak en voorziet steeds persoonlijk advies op maat. 

Ook in Zandhoven weten ze dat een goed dak belangrijk is. Daarom kozen ze voor Roozenburg Dakwerken om hun te helpen bij het controleren van de dakconstructie, het verwijderen van asbestleien en het plaatsen van mooie natuurleien.

Dakrenovatie - Zoersel

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in dakrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.