Dakwerken Rijkevorsel

Uw lokale dakwerker in Rijkevorsel

1

Isolerende voordelen

Een hellend dak biedt optimale bescherming tegen tegen warmteverlies en overhitting.

2

Perfecte weerbestendigheid

Een hellend dak is niet alleen stijlvol, maar biedt ook een ongeëvenaarde bescherming tegen de grillen van de natuur.

3

Verschillende vormen en maten

Een schuin dak kan je kiezen in verschillende vormen en maten. Vraag ons zeker voor meer informatie over onze soorten schuine daken.

Schuin dak isoleren


Een prachtige woning in Rijkevorsel siert nu een dak van rode kleipannen, vakkundig gerenoveerd en geïsoleerd door Roozenburg Dakwerken.
Het dak was al op leeftijd. Er waren lekken en er was geen isolatie.
De eigenaar merkte dat er in de winter veel warmte verloren ging en in de zomer was het er onaangenaam warm.

Het oude dak is volledig vervangen door onze vakbekwame dakwerkers, die hier 2 weken hard hebben gewerkt. Bij Roozenburg Dakwerken begrijpen we dat een dak meer is dan enkel bescherming; het is de kroon op uw huis. Dit dak biedt optimale bescherming tegen weer en wind en voegt esthetische meerwaarde toe aan de woning.

De renovatie verliep vlot en volgens plan en de klant is erg tevreden met de service. Roozenburg Dakwerken is dé specialist in dakrenovatie in Rijkevorsel. Met vakmanschap, oog voor detail en klantgerichte service zorgen wij voor prachtige en duurzame daken. Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Rijkevorsel?

Gratis inspectie en offerte: We komen bij u thuis om de staat van uw dak te inspecteren en een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Renovatie plat dak

Helaas kampen veel platte daken in Rijkevorsel met problemen zoals lekkages, slechte isolatie en mosgroei. Dit kan leiden tot vochtproblemen, oncomfortabele temperaturen in huis en een onnodig hoog energieverbruik. Gelukkig is er Roozenburg Dakwerken, de specialist in platdakrenovatie in Rijkevorsel en omgeving.

Onze platdakrenovatie in Rijkevorsel omvat:

Gratis inspectie en offerte:
We komen bij u thuis om de staat van uw plat dak te inspecteren en een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Deskundig advies: We adviseren u over de beste materialen en technieken voor uw plat dak, rekening houdend met uw budget en wensen.

Vakkundige uitvoering: Onze ervaren dakdekkers renoveren uw plat dak snel en efficiënt, met minimale overlast voor u.

Uitstekende kwaliteit: We gebruiken enkel hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat u verzekerd bent van een duurzaam resultaat.

Garantie: U krijgt 10 jaar garantie.

Roozenburg verbonden met Rijkevorsel

Rijkevorsel is een paradijs voor sportievelingen. Er zijn tal van fiets- en wandelroutes die u door de prachtige omgeving leiden. U kunt ook paardrijden, kajakken of vissen. In de winter kunt u zelfs schaatsen op de ijspiste in het centrum van de gemeente. Of u nu op zoek bent naar rust, natuur, cultuur of gezelligheid, Rijkevorsel heeft het allemaal.

Onze dak- en gevelrenovaties zorgen ervoor dat uw woning niet alleen duurzaam is, maar ook mooi blijft passen in het unieke karakter van Rijkevorsel. Met onze dak en gevel expertise zorgen we ervoor dat uw huis een blikvanger blijft in deze groene en elegante gemeente.

Samen met Roozenburg geven we Rijkevorsel nog meer glans, één dak en gevel tegelijk.

Waarom kiezen voor een schuin dak van Roozenburg?

Of je nu op zoek bent naar betere isolatie, duurzaamheid of de mogelijkheid om een unieke uitstraling aan je huis toe te voegen, een schuin dak biedt een uitgebreid scala aan voordelen die je woongenot aanzienlijk kunnen verbeteren.

Roozenburg Dakwerken website asset

Vertrouwen en kwaliteit

Een dakrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want vertrouwen en kwaliteit zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Kom je in aanmerking voor een premie voor je dakrenovatie? Ons team geeft je alle nodige informatie over de renovatie van een schuin dak en voorziet steeds persoonlijk advies op maat. 

Ook in Zandhoven weten ze dat een goed dak belangrijk is. Daarom kozen ze voor Roozenburg Dakwerken om hun te helpen bij het controleren van de dakconstructie, het verwijderen van asbestleien en het plaatsen van mooie natuurleien.

Dakrenovatie - Zoersel

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in dakrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.