Dakwerken Kapellen

Uw lokale dakwerker in Kapellen

1

Isolerende voordelen

Een hellend dak biedt optimale bescherming tegen tegen warmteverlies en overhitting.

2

Perfecte weerbestendigheid

Een hellend dak is niet alleen stijlvol, maar biedt ook een ongeëvenaarde bescherming tegen de grillen van de natuur.

3

Verschillende vormen en maten

Een schuin dak kan je kiezen in verschillende vormen en maten. Vraag ons zeker voor meer informatie over onze soorten schuine daken.

Schuin dak isoleren

Omsluierd door de weelderige bossen en uitgestrekte velden van Kapellen, straalt deze prachtige woning een oase van rust uit. Het dak van deze woning, een kunstwerk van Roozenburg Dakwerken, is een ware blikvanger. Het grijze zadeldak, dat zich sierlijk uitstrekt over de woning, vormt een betoverend schouwspel met de warme bakstenen muren.Voor ons dakwerkersbedrijf was dit project in Kapellen een ware eer. Het oude dak is met vakmanschap en toewijding volledig vervangen door onze ervaren dakwerkers, die hier wekenlang met passie en oog voor detail aan gewerkt hebben.

Bij Roozenburg Dakwerken beseffen we dat een dak meer is dan louter bescherming; het is de kroon op uw woning. Dit dak biedt optimale beschutting tegen de grillen van de natuur en verhoogt tegelijkertijd de esthetische waarde van de woning aanzienlijk.

Kapellen, waar rust en schoonheid hand in hand gaan, nu nóg meer verfraaid met dit unieke dak, gerealiseerd door Roozenburg Dakwerken.

Renovatie plat dak

Platte dakrenovatie in Kapellen: optimaal comfort en energiebesparing met moderne isolatietechniekenPlatte daken zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook een scala aan voordelen, waaronder extra ruimte en uitstekende isolatiemogelijkheden. Dankzij moderne technieken en materialen is het isoleren van platte daken eenvoudiger dan ooit tevoren. De hedendaagse dakbedekking van platte daken, zoals roofing of bitumen, maakt een effectieve isolatie mogelijk, wat resulteert in een optimaal binnenklimaat én aanzienlijke energiebesparingen.

Kies voor Roozenburg Dakwerken voor uw plat dakrenovatie met isolatie in Kapellen.

Roozenburg verbonden met Kapellen

Kapellen, omarmd door uitgestrekte velden en groene landschappen, is een gemeente waar rust en schoonheid hand in hand gaan. De weelderige parken en bossen, zoals Arboretuim, Kasteel van Kapellen, Provinciaal Recreatiedomein De Mast. De charmante villa's en stijlvolle woningen weerspiegelen de rijke geschiedenis en klasse van de regio.

Bij Roozenburg begrijpen we het belang van het behouden en verbeteren van deze pracht. Onze dak- en gevelrenovaties zorgen ervoor dat uw woning niet alleen duurzaam is, maar ook mooi blijft passen in het unieke karakter van Kapellen. Met onze dak en gevel expertise zorgen we ervoor dat uw huis een blikvanger blijft in deze groene en elegante gemeente.

Samen met Roozenburg geven we Kapellen nog meer glans, één dak en gevel tegelijk.

Waarom kiezen voor een schuin dak van Roozenburg?

Of je nu op zoek bent naar betere isolatie, duurzaamheid of de mogelijkheid om een unieke uitstraling aan je huis toe te voegen, een schuin dak biedt een uitgebreid scala aan voordelen die je woongenot aanzienlijk kunnen verbeteren.

Roozenburg Dakwerken website asset

Vertrouwen en kwaliteit

Een dakrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want vertrouwen en kwaliteit zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Kom je in aanmerking voor een premie voor je dakrenovatie? Ons team geeft je alle nodige informatie over de renovatie van een schuin dak en voorziet steeds persoonlijk advies op maat. 

Ook in Zandhoven weten ze dat een goed dak belangrijk is. Daarom kozen ze voor Roozenburg Dakwerken om hun te helpen bij het controleren van de dakconstructie, het verwijderen van asbestleien en het plaatsen van mooie natuurleien.

Dakrenovatie - Zoersel

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in dakrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.