Dakwerken Kalmthout

Uw lokale dakdekker in Kalmthout

1

Isolerende voordelen

Een hellend dak biedt optimale bescherming tegen tegen warmteverlies en overhitting.

2

Perfecte weerbestendigheid

Een hellend dak is niet alleen stijlvol, maar biedt ook een ongeëvenaarde bescherming tegen de grillen van de natuur.

3

Verschillende vormen en maten

Een schuin dak kan je kiezen in verschillende vormen en maten. Vraag ons zeker voor meer informatie over onze soorten schuine daken.

Schuin dak isoleren

We onderscheiden ons in dakwerken, voor zowel hellende als platte daken, door onze jarenlange ervaring, vakmanschap en oog voor detail. We werken met de beste materialen en de nieuwste dakwerk technieken om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Daarnaast hechten we veel belang aan persoonlijke service en klantgerichtheid. We nemen de tijd om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en adviseren hen over de beste dakoplossing voor hun woning of bedrijfspand.

We hebben onlangs de dakrenovatie van een prachtige villa in Kalmthout afgerond. Het hellend dak is volledig vernieuwd en voorzien van hoogwaardige isolatie. De bewoners zijn erg tevreden met het resultaat: het dak is niet alleen een stuk mooier, maar ook energiezuiniger en stiller. We hebben ook het platte dak gerenoveerd en geïsoleerd.

Bij Roozenburg kunt u erop vertrouwen dat uw dak tegen de hoogste kwaliteit en voor een eerlijke prijs wordt gerenoveerd.

Renovatie plat dak

Waarom uw plat dak renoveren?

Voorkom lekkages en vochtproblemen

Een oud of beschadigd plat dak kan leiden tot lekkages, die op hun beurt vochtproblemen in uw woning of bedrijfspand kunnen veroorzaken. Dit kan leiden tot schimmels, schade aan uw interieur en zelfs gezondheidsproblemen.

Verhoog uw wooncomfort:
Een goed geïsoleerd plat dak zorgt voor een constante, aangename temperatuur in uw woning, ongeacht het weer buiten. Zo geniet u van een frisse woning in de zomer en een warme woning in de winter.

Bespaar op uw energiefactuur:
Een plat dak kan een belangrijke bron van warmteverlies zijn. Door uw plat dak te isoleren, kunt u aanzienlijk besparen op uw stookkosten.

Verhoog de waarde van uw woning:
Een goed gerenoveerd plat dak met hoogwaardige dakbedekking draagt bij aan de waarde van uw woning.

Plat dak isoleren in Kalmthout? Vraag nu uw offerte!

Roozenburg verbonden met Kalmthout

Kalmthout heeft een unieke sfeer die we enorm waarderen. De prachtige groene omgeving met het Arboretum en de Kalmthoutse Heide, de statige villa's en de gemoedelijke dorpskern maken het een inspirerende plek om te werken. We hebben door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd in Kalmthout en zijn trots op de projecten die we hier hebben gerealiseerd.

We geloven dat ons succes te danken is aan de combinatie van vakmanschap, klantgerichtheid en betrouwbaarheid. We doen wat we beloven en gaan altijd voor het beste resultaat. We zijn trots op ons team van ervaren dakwerkers en we streven ernaar om elke dag opnieuw de beste service te bieden aan onze klanten in Kalmthout.

Waarom kiezen voor een schuin dak van Roozenburg?

Of je nu op zoek bent naar betere isolatie, duurzaamheid of de mogelijkheid om een unieke uitstraling aan je huis toe te voegen, een schuin dak biedt een uitgebreid scala aan voordelen die je woongenot aanzienlijk kunnen verbeteren.

Roozenburg Dakwerken website asset

Vertrouwen en kwaliteit

Een dakrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want vertrouwen en kwaliteit zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Kom je in aanmerking voor een premie voor je dakrenovatie? Ons team geeft je alle nodige informatie over de renovatie van een schuin dak en voorziet steeds persoonlijk advies op maat. 

Ook in Zandhoven weten ze dat een goed dak belangrijk is. Daarom kozen ze voor Roozenburg Dakwerken om hun te helpen bij het controleren van de dakconstructie, het verwijderen van asbestleien en het plaatsen van mooie natuurleien.

Dakrenovatie - Zoersel

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in dakrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.