Dakwerken Hove

Uw lokale dakwerker in Hove

1

Isolerende voordelen

Een hellend dak biedt optimale bescherming tegen tegen warmteverlies en overhitting.

2

Perfecte weerbestendigheid

Een hellend dak is niet alleen stijlvol, maar biedt ook een ongeëvenaarde bescherming tegen de grillen van de natuur.

3

Verschillende vormen en maten

Een schuin dak kan je kiezen in verschillende vormen en maten. Vraag ons zeker voor meer informatie over onze soorten schuine daken.

Schuin dak isoleren

Hove heeft een unieke charme die we enorm waarderen. De prachtige groene omgeving met het Kasteel Cleydael en het Fort van Schoten, de statige woningen en de gemoedelijke dorpskern maken het een inspirerende plek om te werken. We hebben door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd in Hove en zijn trots op de projecten die we hier hebben gerealiseerd.

We onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring, vakmanschap en oog voor detail. We werken met de beste materialen en de nieuwste technieken om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden. Daarnaast hechten we veel belang aan persoonlijke service en klantgerichtheid. We nemen de tijd om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en adviseren hen over de beste dakoplossing voor hun woning of bedrijfspand.

We hebben onlangs de dakrenovatie van een halfopen woning in Hove afgerond. Het hellend dak is volledig vernieuwd met hoogwaardige dakpannen en voorzien van hoogwaardige isolatie. De bewoners zijn erg tevreden met het resultaat: het dak is niet alleen een stuk mooier, maar ook energiezuiniger en stiller.

Renovatie plat dak


Er zijn verschillende renovatiewerken die u kunt uitvoeren aan uw plat dak, afhankelijk van de staat van uw dak en uw budget. De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

Dakbedekking vervangen: De dakbedekking is de buitenste laag van uw plat dak en beschermt uw dak tegen water en weersinvloeden. Er zijn verschillende soorten dakbedekking beschikbaar, zoals roofing en EPDM.

Roofing: is een bitumineuze dakbedekking die al decennia lang wordt gebruikt. Het is een relatief voordelige optie, maar heeft een beperkte levensduur.
EPDM: is een synthetische rubber dakbedekking die zeer duurzaam en waterdicht is. Het is een iets duurdere optie dan roofing, maar heeft een lange levensduur.
Dak isoleren: Isolatie zorgt ervoor dat uw dak minder warmte verliest in de winter en minder warmte opneemt in de zomer. Dit zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat en een lagere energiefactuur. Er zijn verschillende isolatiematerialen beschikbaar, zoals PIR-platen en glaswol.
PIR-platen: zijn isolatieplaten met een hoge isolatiewaarde. Ze zijn lichtgewicht en eenvoudig te plaatsen.
Glaswol: is een isolatiemateriaal dat gemaakt is van glasvezels. Het is een goedkope optie, maar is minder vochtbestendig dan PIR-platen.
Dakreparaties: Heeft uw plat dak kleine scheurtjes of beschadigingen? Dan kunt u deze laten repareren door een dakspecialist. Zo kunt u voorkomen dat er grotere problemen ontstaan.

Roozenburg verbonden met Hove

Hove heeft een unieke charme die we enorm waarderen. De prachtige groene omgeving met het Kasteel Cleydael en het Fort van Schoten, de statige woningen en de gemoedelijke dorpskern maken het een inspirerende plek om te werken. We hebben door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd in Hove en zijn trots op de projecten die we hier hebben gerealiseerd.

Bij Roozenburg begrijpen we het belang van het behouden en verbeteren van deze pracht. Onze dak- en gevelrenovaties zorgen ervoor dat uw woning niet alleen duurzaam is, maar ook mooi blijft passen in het unieke karakter van Hove. Met onze dak en gevel expertise zorgen we ervoor dat uw huis een blikvanger blijft in deze groene en elegante gemeente.

Samen met Roozenburg geven we Hove nog meer glans, één dak en gevel tegelijk.

Waarom kiezen voor een schuin dak van Roozenburg?

Of je nu op zoek bent naar betere isolatie, duurzaamheid of de mogelijkheid om een unieke uitstraling aan je huis toe te voegen, een schuin dak biedt een uitgebreid scala aan voordelen die je woongenot aanzienlijk kunnen verbeteren.

Roozenburg Dakwerken website asset

Vertrouwen en kwaliteit

Een dakrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want vertrouwen en kwaliteit zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Kom je in aanmerking voor een premie voor je dakrenovatie? Ons team geeft je alle nodige informatie over de renovatie van een schuin dak en voorziet steeds persoonlijk advies op maat. 

Ook in Zandhoven weten ze dat een goed dak belangrijk is. Daarom kozen ze voor Roozenburg Dakwerken om hun te helpen bij het controleren van de dakconstructie, het verwijderen van asbestleien en het plaatsen van mooie natuurleien.

Dakrenovatie - Zoersel

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in dakrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.