Dakwerken Antwerpen

Uw lokale dakwerker in Antwerpen

1

Isolerende voordelen

Een hellend dak biedt optimale bescherming tegen tegen warmteverlies en overhitting.

2

Perfecte weerbestendigheid

Een hellend dak is niet alleen stijlvol, maar biedt ook een ongeëvenaarde bescherming tegen de grillen van de natuur.

3

Verschillende vormen en maten

Een schuin dak kan je kiezen in verschillende vormen en maten. Vraag ons zeker voor meer informatie over onze soorten schuine daken.

Schuin dak isoleren

We geloven dat ons succes te danken is aan de combinatie van vakmanschap, klantgerichtheid en betrouwbaarheid. We doen wat we beloven en gaan altijd voor het beste resultaat. We zijn trots op ons team van ervaren dakwerkers en we streven ernaar om elke dag opnieuw de beste service te bieden aan onze klanten in Antwerpen. Samen met Roozenburg geven we Antwerpen nog meer glans, één dak en gevel tegelijk.

Tijdens dit project waren de bewoners bijzonder vriendelijk. Ze zorgden voor koele drankjes tijdens de hete dagen, wat zeer gewaardeerd werd. Tussen de dakwerkers en de bewoners ontstond een warme band, wat het werk des te aangenamer maakte. Deze ervaringen benadrukken de waarde van persoonlijke connecties en zorgen ervoor dat we met trots terugkijken op onze projecten.

Renovatie plat dak

Een plat dak is een essentieel onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Het zorgt voor bescherming tegen weer en wind, maar draagt ook bij aan het wooncomfort en de energie-efficiëntie van uw gebouw. Na verloop van tijd kan een plat dak echter verslijten, waardoor lekkages, vochtproblemen en warmteverlies kunnen ontstaan. In dat geval is het tijd om uw plat dak te renoveren.

We begrijpen dat goede isolatie niet alleen zorgt voor een comfortabel huis, maar ook voor aanzienlijke energiebesparingen oplevert. Daarom streven onze dakwerkers ernaar om isolatieoplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen. Zo geniet je het hele jaar door van een comfortabel en energiezuinig huis. Plat dak isoleren in Antwerpen? Vraag nu uw offerte!

Roozenburg verbonden met Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke historie en een unieke sfeer. De prachtige architectuur, de gezellige terrassen en de dynamische cultuur maken het een inspirerende plek om te werken.

We hebben onlangs de dakrenovatie van een vrijstaande woning in Antwerpen afgerond. Het hellende dak is volledig vernieuwd met hoogwaardige dakpannen en voorzien van hoogwaardige isolatie. De bewoners zijn erg tevreden met het resultaat

Waarom kiezen voor een schuin dak van Roozenburg?

Of je nu op zoek bent naar betere isolatie, duurzaamheid of de mogelijkheid om een unieke uitstraling aan je huis toe te voegen, een schuin dak biedt een uitgebreid scala aan voordelen die je woongenot aanzienlijk kunnen verbeteren.

Roozenburg Dakwerken website asset

Vertrouwen en kwaliteit

Een dakrenovatie is natuurlijk een ingrijpend project. Wij overlopen dus samen met jou het hele verloop van het project, want vertrouwen en kwaliteit zijn onze specialiteit.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Kom je in aanmerking voor een premie voor je dakrenovatie? Ons team geeft je alle nodige informatie over de renovatie van een schuin dak en voorziet steeds persoonlijk advies op maat. 

Ook in Zandhoven weten ze dat een goed dak belangrijk is. Daarom kozen ze voor Roozenburg Dakwerken om hun te helpen bij het controleren van de dakconstructie, het verwijderen van asbestleien en het plaatsen van mooie natuurleien.

Dakrenovatie - Zoersel

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in dakrenovaties. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties dakrenovaties

Dakwerken - Hellend dak

Dakwerken - Plat dak

Dakisolatie

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.