Dakkapellen

Waarom een dakkapel?

1

Meer lichtinval

Creëer meer licht en ruimte met het plaatsen van een dakkapel op je bovenverdieping.

2

Vergroot je ruimte

Een dakkapel geeft je extra ruimte in je zolderkamer, slaapkamer, badkamer of bureauruimte.

3

Slimme investering

Een moderne dakkapel geeft je niet alleen meer ruimte in je woning, het is ook een slimme investering die de waarde van je huis opkrikt. 

Meer lichtinval

Een dakkapel plaatsen is dé oplossing om meer licht en ruimte te creëren op je bovenverdieping. Door slim gebruik te maken van daglicht vergroot je niet alleen de leefbaarheid, maar ook de esthetische waarde van de ruimte. De nieuwe stroom van natuurlijk licht geeft een gevoel van ruimtelijkheid en opent de mogelijkheid voor diverse inrichtingsmogelijkheden. Of je nu droomt van een sfeervolle thuiswerkplek, een extra slaapkamer, of een grotere hobbyruimte; een dakkapel biedt de vrijheid om jouw bovenverdieping naar wens in te richten. Verder draagt het toegevoegde daglicht bij aan een gezondere en aangenamere leefomgeving, wat vooral belangrijk is als je de bovenverdieping intensiever wilt gebruiken. Het resultaat? Kamers die niet langer verborgen blijven, maar bruisen van leven, vol met mogelijkheden en aangepast aan jouw unieke behoeften.

Vergroot je ruimte

Wanneer gezinsuitbreiding op de planning staat of wanneer je simpelweg behoefte hebt aan extra ruimte, biedt een dakkapel de perfecte uitkomst. Het geeft je de kans om jouw woning aan te passen aan de groeiende behoeften van jouw gezin, zonder de kosten en moeite van een volledige verhuizing.

Niet alleen je zolderkamer kunnen we uitbreiden aan de hand van een dakkapel. Ook je slaapkamer, badkamer of bureauruimte kunnen we voorzien van een dakkapel. Bij Roozenburg Dakwerken hebben we genoeg expertise in huis om jouw dakkapel te plaatsen.

Slimme investering

Een dakkapel is niet zomaar een toevoeging aan je woning; het is een relatief kleine investering die direct bijdraagt aan het comfort en de waarde van je huis. Door het toevoegen van leefbare vierkante meters vergroot je niet alleen het woonoppervlak, maar ook de algehele aantrekkingskracht van je woning. Deze uitbreiding biedt potentiële kopers een extra troef, waardoor jouw huis op de vastgoedmarkt zal opvallen. Dit resulteert niet alleen in een verhoogde vraagprijs, maar ook in een snellere verkoop. Bovendien is het verhogen van de leefbaarheid een investering in je eigen woongenot. Het genieten van extra ruimte en comfort terwijl je in de woning verblijft, is onbetaalbaar. Het toevoegen van een dakkapel is dus niet alleen een slimme keuze voor het heden, maar ook een strategische investering in de toekomst, waardoor de waarde van je huis op lange termijn blijft groeien.

Vakmanschap en Efficiëntie in Eén Dag: Onze Moderne Dakkapellen

Bij ons draait alles om kwaliteit en vakmanschap. Onze moderne dakkapellen worden met de grootste zorg en precisie ontworpen en vervaardigd door ervaren vakmensen in onze gespecialiseerde houtfabriek hier in Vlaanderen. Dit ambachtelijke proces zorgt ervoor dat elke dakkapel niet alleen perfect op maat is, maar ook voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid en esthetiek.

Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen wij uw dakkapel in één dag volledig installeren. Dit betekent minimale overlast voor u en een snelle transformatie van uw woning. Onze vakmensen zorgen ervoor dat elke dakkapel met dezelfde aandacht en expertise wordt geplaatst als waarmee hij is gemaakt.

De prijs van een dakkapel is afhankelijk van verschillende factoren:

* Grootte van de dakkapel
* Type materiaal
* Gewenste afwerking
* Extra opties zoals isolatie, ventilatie en zonwering
* Complexiteit van de installatie

Wij begrijpen dat iedere woning uniek is en daarom bieden wij oplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Bij ons kunt u rekenen op een transparante en eerlijke prijsstelling, zonder verrassingen achteraf. Voor meer informatie en een op maat gemaakt advies staan onze specialisten altijd voor u klaar.

Samen zorgen we voor een prachtige en moderne toevoeging aan uw huis, afgestemd op uw budget en stijlvoorkeuren.

Waarom een dakkapel laten plaatsen door Roozenburg?

Bij Roozenburg Dakwerken gaan we verder dan enkel het plaatsen van een dakkapel; jouw dak is ons meesterwerk. Onze moderne dakkapellen tillen jouw woning naar een hoger niveau, waarbij strakke lijnen en eigentijdse materialen samenkomen voor een visueel aantrekkelijk resultaat.

Roozenburg Dakwerken website asset

In 1 dag geplaatst

Een prefab dakkapel kan in één dag gereed zijn, terwijl op maat gemaakte dakkapellen meer tijd vergen. Contacteer ons voor een beoordeling van de verwachte duur van jouw project.

Roozenburg Dakwerken website asset

Persoonlijk en specialistisch advies

Elk dakkapelproject begint met een analyse van jouw wensen en verwachtingen. Ons team luistert naar jouw behoeften en biedt oplossingen op maat die aansluiten bij jouw budget.

"Ik zou Roozenburg Dakwerken onmiddellijk aanraden aan vrienden voor een probleemloze samenwerking."

Koen - Herentals

Roozenburg Dakwerken website asset

Mensen uit ’t goeie hout gesneden

Ons team is bijzonder toegewijd, opgeleid en ervaren in het plaatsen van dakkapellen. We genieten van hard werken, en gaan tot het gaatje om jou tevreden te stellen.

Neem contact op

Met onze duidelijke en directe communicatie willen wij jou zo goed mogelijk helpen. Het voorzien van de beste oplossing staat bij ons op de eerste plaats. Wij antwoorden graag op jouw vragen over kleine renovaties en grote verbouwingen.

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
Drie medewerkers van Roozenburg Dakwerken staat op het dak van hun werkbus in Rijkevorsel

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon aangename firma om mee te werken. Houden zich aan hun woord, heel goede kwaliteit, eerlijke prijs en vakkundige en vriendelijke medewerkers." — M. Dieltiens

Wat zeggen onze klanten?

Realisaties van dakkapellen

Twee dakkapellen in Brecht

Dakkapel in Edegem

Dakkapel in Deurne

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.